Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smilgevičiūtė ir „Skylė“ gerbėjus užkrėtė romantika

Daug stilingų grojančių vyrų ir viena romantiškai apsirengusi lietuvaitė ketvirtadienio vakarą „Forum Palace“ savo dainomis pasidalijo šiluma su gausiai susirinkusiais gerbėjais. Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ surengė pirmąjį iš dviejų baigiamųjų albumo „Povandeninės kronikos“ pristatymo turo po Lietuvą koncertų. Gyvos ir kokybiškos muzikos dozę papildė raudonu fraku pasipuošęs dirigentas Andrius Kulikauskas ir jo vadovaujamas Kamerinis orkestras.
A. Smilgevičiūtės ir „Skylės“ koncertas
A.Smilgevičiūtės ir „Skylės“ koncertas / Audrės Domeikaitės nuotr./Alvydo Opulskio montažas

Žalia suknelė, žirnių pynę simbolizuojantys karoliai, paleistuose plaukuose įpinti pupelių ankštis primenantys veltiniai – vakaro šeimininkė tiesiog švytėjo ir atrodė tarsi ką tik sugrįžusi iš lietuviškos pievos. Susirinkusiai klausytojų miniai ji pasakojo, kodėl muzikantai nusprendė turo po Lietuvą pabaigoje surengti aukštesnio lygio koncertų, kuriuose su „Skyle“ pasirodo ir Kamerinis orkestras.

„Norėjosi šiuos turiningus metus kaip nors pažymėti, – šypsojosi A.Smilgevičiūtė ir, pagavusi vyro Roko Radzevičiaus žvilgsnį, toliau bendravo su žiūrovais dainomis. – Matau, kad per daug kalbu...“

Muzikinius kūrinius šiltai pasitinkančiai publikai teko išgirsti visas dainas iš naujausio grupės „Skylė“ albumo „Povandeninės kronikos“. Beje, šis albumas koncertų išvakarėse buvo perleistas antrą kartą, tik nauja pakuote.

Neatsižadėdama žemaitiškos prigimties, A.Smilgevičiūtė vieną dainą atliko žemaičių tarme ir be akompanimento. Kita daina klausytojams suteikė vyriškos energijos. Kamerinio orkestro vyrukai taip pat prisidėjo prie koncerto auros, energingai grodami atsistoję.

Tad ne veltui paskelbus koncerto pabaigą publika gausiomis ovacijomis neleido muzikantams nulipti nuo scenos. Atsidėkodami už šilumą, vakaro šeimininkai padovanojo kelias jau šlageriais tapusias „Skylės“ dainas (iš roko operos „Jūratė ir Kastytis“ ir kitas). Po dviejų valandų kokybiško garso koncerto žiūrovai skirstėsi niūniuodami romantiškas melodijas...

 

 

A. Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ daina „Jūržolių šokis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius