Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smuikininkas Zbignevas Levickis: 15 metų drauge scenoje, tai labai daug

Liko vos viena diena iki šventinio Jubiliejinio trijų scenos grandų koncerto Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje.
Zbignevas Levickis
Zbignevas Levickis / Asmeninio archyvo nuotr.

Jau ketvirtadienį, spalio 12 d. 19 val. dieviško balso savininkė operos solistė Ona Kolobovaitė, pirmasis Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro smuikas Zbignevas Levickis ir gitaros virtuozas Aurelijus Globys kviečia į bendro kūrybinio kelio jubiliejinį koncertą.

Zbignevas Levickis paklaustas apie 30 metų pažintį su scenos kolega Aurelijumi Globiu, šmaikštavo: „Trisdešimties metų pažintis, tai yra labai daug, galima sakyti pasikeitė netgi dvi kartos. Aurelijus Globys iš aršaus rokerio tapo filharmonijų numylėtiniu. Drauge scenoje grojame jau 15 metų, tai yra labai daug, ypatingai tokioje nedidelėje šalyje, kaip Lietuva“.

Paklaustas, ko tikėtis klausytojams šiame koncerte, smuikininkas buvo nusiteikęs žaismingai – „Nesitikėkite, jog tai bus paskutinis mūsų koncertas. O jeigu rimtai, koncertas bus labai žavus, pirmą kartą koncertuosime viešai trise“.

Koncertai vyks: spalio 12 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje, lapkričio 17 d. 18 val. Panevėžio muzikiniame teatre, lapkričio 24 d. 18 val. Kauno valstybinėje filharmonijoje.

Koncertuose skambės daug naujų bei pačių gražiausių ir virtuoziškiausių melodijų iš projekto Amžių dvikova. Taip pat ispaniškos aistros ir meilės pripildytos vokalinės improvizacijos atliekamos operos solistės Onos Kolobovaitės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius