Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėjas Gytis Ivanauskas taps didžėjumi

Kokybiškai muzikai kaip orui priklausomybę jaučianti LR programa „Opus 3“ savo klausytojus vasarą kviečia į susitikimus ne tik eteryje, bet ir jaukioje terasoje pačiame Vilniaus miesto centre, Gedimino 9.
Gytis Ivanauskas
Gytis Ivanauskas / "Opus 3" nuotr.
Temos: 1 Gytis Ivanauskas

Kasdien nuo 19 val. čia vyksta skirtingi vakarėliai su „Opus 3“ muzikai artimais dj‘ais, o ketvirtadieniais – malonia tradicija tapę „Opus 3“ grupės rinkimai.

Šį ketvirtadienį konkursinėje programoje – vaikinai su gitaromis, atsarginę stygą visada laikantys arti širdies. Grupės „Kontora“ ir „Grim City“ kausis prieš legendinį „Verslo rizikos rezervo“ lyderį, avangardo brolį Marių Stavarį ir naująjį jo projektą „Tytia Mina Teramina“. Tik viena iš šių 3 grupių keliaus į tolesnį etapą, o po jų pasirodymų svečio teisėmis pasirodys pop/jazz stiliaus mėgėjas Imantas, kurio kūrinį „Muzika skamba nebyliai“ „Opus 3“ klausytojai moka bene atmintinai.

Dar viena maloni staigmena atėjusiesiems bus ir netikėtas choreografo, aktoriaus bei šokėjo Gyčio Ivanausko pasirodymas kitu amplua – jis po gyvų grupių koncerto stos prie dj pulto ir pasidalys savo mėgstamos muzikos įrašais.

„Opus 3“ grupės rinkimai šį ketvirtadienį 19 val. „Opus 3“ terasoje Gedimino 9. Įėjimas žinantiems bent vieną gerą dainą – nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius