-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Sostinės dienų“ skambesį pratęs muzikos fiesta „VILNIUS LIVE 2011“

Rugsėjo 7-11 dienomis, kai į Vilnių atkeliaus „EUROBASKET 2011“ varžybos, centrinėje miesto dalyje vyks pirmą kartą rengiama muzikos šventė „VILNIUS LIVE 2011“.
Grupė „Liūdni slibinai“
Grupė „Liūdni slibinai“ / Rūtos Galaburdaitės nuotr.
Temos: 1 Sostinės dienos

Gausybė užsienio svečių, taip pat ir vilniečiai bei kitų Lietuvos miestų gyventojai galės patirti Vilnių kaip gyvą ir dinamiškos kultūros kupiną miestą. Jo gatvės tomis dienomis skambės šiuolaikiškais džiazo, fanko, soulo, hiphopo, roko, populiariosios muzikos, regio ir net Afrikos būgnų ritmais.

Prie Gedimino prospekto įrengtose dviejose scenose – V.Kudirkos aikštėje ir Odminių skvere – koncertuos šiuo metu Lietuvoje labiausiai vertinamos grupės – „Gerai Gerai & Miss Sheep“, „Freaks On Floor“, „Golden Parazyth“, „Liūdni slibinai“, „Bekešo vilkai“, „Jingaling“, „ReedNoBrass“ ir daug kitų. Alternatyvios muzikos mylėtojai galės mėgautis grupių „No Dog Barking“, „Artrace“, „InSearch“, atlikėjo „Fingalick“ ir muzika. Tikrą pirtį rudenėjančiame mieste žada užkurti „Messiah Goes Mad Orchestra“, „Repo seniai“ su grupe, bei interpretacijos meistrai „Jama&W Band“. O užburiančiais vokalais susirinkusius užburs Giedrė Kilčiauskienė („Blue In Bossa“), Vytautė Pupšytė („Jingaling“), Karolis Vaitiekūnas („2 Good“) ir kiti.

Ypatingo vilniečių ir miesto svečių dėmesio laukia grupė iš Slovėnijos „Rock Partyzani“. Iš viso muzikos šventėje „VILNIUS LIVE 2011“ bus daugiau kaip keturiasdešimt renginių per penkias dienas – gyvu muzikos skambesiu sostinė išjudins ne tik vilniečius, bet ir daugybę miesto svečių.

Muzikos fiestos programoje – ne tik koncertai, bet ir įtraukiantys gatvės šokių bei salsos, rueda, merengue, bachata ir kitų šokių pasirodymai. Išskirtinis projektas – linijiniai šokiai Gedimino prospekte, kurių metu nuo Katedros iki V.Kudirkos aikštės bus siekiama įtraukti į šokį visus norinčius.

Visi Muzikos fiestos „VILNIUS LIVE 2011“ renginiai nemokami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius