Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Spaudos fotografų apdovanojimai sutraukė būrį žvaigždžių

Visi žino, kad tik kartą metuose spaudos fotografus galima išvysti netradiciškai pasipuošusius, pasitempusius ir net savotiškai surimtėjusius – būtent gegužės 7-osios – Spaudos dienos – vakarą. Čia paaiškėjo, kuriuos Lietuvos fotografų darbus geriausiai įvertino tarptautinė žiuri.
Herkus Milaševičius
Herkus Milaševičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Fotografija

 Ne paslaptis, kad gerais draugais su spaudos fotografais nori būti visi tie, kurie rečiau ar dažniau atsiduria prieš fotoobjektyvus. Tikriausiai todėl Vilniaus rotušėje penktadienio vakarą susirinko visas būrys žinomų Lietuvos veidų, kurie šįkart plojo, spaudė ranką ir apžiūrėjo spaudos fotografų darbus, suteikdami visą dėmesį ne sau, o jiems.

Šventiniame vakare taurę kėlė iš kelionės po pasaulį neseniai grįžęs verslininkas Žilvinas Grigaitis, tikinęs, kad atostogos buvusios fantastiškos. To negalėjo nuslėpti ir vasariškai įdegęs garsaus vyro veidas.

Dizaineris Aleksandras Pogrebnojus Spaudos dienos iškilmėmis Vilniaus rotušėje pasinaudojo kaip puikia vieta pakviesti dar kvietimų negavusius bičiulius ir kolegas į kitą ketvirtadienį įvyksiantį jo ir Vidos Simanavičiūtės naujausios kolekcijos pristatymą.

Į apdovanojimų teikimo ceremoniją rotušės salėje visi norintys net netilpo – durys buvo užgultos smalsuolių, norėjusių išvysti praėjusių metų geriausius kadrus. Už durų liko ir bene garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius, kuris į renginį atėjo kiek pavėlavęs. Tačiau žmonių gausa nesugadino nuotaikos nei svečiams, nei organizatoriams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius