-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Staigmena kauniečiams: po dviejų metų pertraukos grįžta „Ryšių kiemelis“

Kaunas šią vasarą pasitinka itin geromis naujienomis muzikos mylėtojams. Tai, kas kauniečius džiugino ištisas keturias vasaras, sugrįžta – duris po dviejų metų pertraukos vėl atveria publikos pamiltas „Adform Ryšių kiemelis“.
„Ryšių kiemelis“ Kaune
„Ryšių kiemelis“ Kaune / „Ryšių kiemelis“ nuotr.

Kaip skelbiama „Adform Ryšių kiemelio“ pranešime spaudai, pačioje Kauno senamiesčio širdyje, prie pat Rotušės įsikūręs kiemelis savo kišenėje turi ambicingų planų. Per šią vasarą žadama surengti pačių populiariausių bei publikos simpatijas pelniusių atlikėjų koncertus.

Numatyti jau tokių garsių atlikėjų pasirodymai kaip „G&G Sindikatas“, Linas Adomaitis, „Gjan“, Jurga Šeduikytė, „Colours of Bubbles“, Monika Linkytė, „Baltasis Kiras“, „Ministry Of Echology“, „Beissoul & Einius“, Vaidas Baumila, „Biplan“, „ba.“ bei dar daugelis kitų.

„Ryšių kiemelio“ nuotr./Atgyja „Ryšių kiemelis“ Kaune
„Ryšių kiemelio“ nuotr./Atgyja „Ryšių kiemelis“ Kaune

„Beprotiškai fantastiška girdėti, kad „Ryšių kiemelis“ grįžta į Kauną. Tai pradžiugins ne tik kauniečius, bet ir miesto svečius. Kaune labai trūksta tokių jaukių, uždarų erdvių po atviru dangumi. Ši žinia – tai dar vienas įrodymas visiems bambekliams, kad verslas Kaune nėra kvailas, puikiai suvokia pridėtinę vertę, kurią kuria jų turtas ir ieško sprendimų, kaip atgaivinti tokius traukos taškus, kaip „Ryšių kiemelis“, – šia naujiena džiaugėsi Kauno miesto vicemeras Simonas Kairys.

„Adform Ryšių kiemelis“ įneš dar daugiau gyvasties į atgyjantį Kauno kultūrinį gyvenimą. Čia bus galima jaukiai leisti vakarus po atviru dangumi ir klausytis ne tik gyvos muzikos pasirodymų, bet ir dalyvauti „Humoro klubo“, „Kitokių pasikalbėjimų“ renginiuose ar net stebėti krepšinio rungtynes.

„Buvusio „Ryšių kiemelio“ istorija rodo, kad kauniečiams reikia turėti vietą, kuri buria žmones ir kurioje net atėjęs vienas visada sutiksi kažką iš pažįstamų. Kaunui reikalinga vieta, kur vasarą vyktų gyvos muzikos vakarai“, – teigė „Adform Ryšių kiemelio“ kultūros projektų vadovė Monika Žulytė.

Ji neabejojo, jog kauniečiai prisimins tą ypatingą atmosferą, kuri supdavo „Ryšių kiemelį“ bei būdavo pagrindinė jo varomoji jėga.

„Ir tikrai šią vasarą gyvos ir geros muzikos bus daug. Savo mylimiausius išgirs įvairius muzikos stilius mėgstantys klausytojai. Bus visko – nuo džiazo ir bardų pasirodymų iki hip-hopo ir elektronikos, – atlikėjų gausą pabrėžė M.Žulytė. – Net neabejoju, kad šią vasarą kauniečiams nereikės galvoti, ką veikti vakare, nes vakarais jie galės susitikti „Adform Ryšių kiemelyje“. Čia tiesiog ore sklandys gera nuotaika.“

„Ryšių kiemelio“ nuotr./Atgyja „Ryšių kiemelis“ Kaune
„Ryšių kiemelio“ nuotr./Atgyja „Ryšių kiemelis“ Kaune

„Adform Ryšių kiemelio“ atidarymas įvyks gegužės 12 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius