-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Starošaitę su jubiliejumi pasveikino ir „dėdė dviratis“ Valinskas (nuotraukos)

Dainininkė Irena Starošaitė ketvirtadienio vakarą grandioziniu koncertu atšventė savo 40-metį ir buvimo scenoje 20-metį. Dvigubo jubiliejaus proga atlikėja ne tik pati stebino žiūrovus, bet ir pati buvo priblokšta artimiausių savo vyrų, kurie nusileido tiesiai iš dangaus...
Irena Starošaitė koncertu šventė savo 40-metį ir buvimo scenoje 20-metį.
Irena Starošaitė koncertu šventė savo 40-metį ir buvimo scenoje 20-metį. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Daugybė lietuviškos scenos žvaigždžių ir grandų su gėlių puokštėmis bei specialiomis dainomis sveikino scenos darboholikę, spinduliuojančia nesenkančia energija. „Forum Palace“ salėje sėdėjo ir ne ką mažiau Seimo narių – kaip sakė vienas renginio vedėjų Jogaila Morkūnas, „joks kitas scenos dainininkas nesurinktų koncerte visos posėdžių salės“.

Organizatoriai norėjo ir mane taip pat iš dangaus nuleisti, bet praėjusią savaitę mane ir taip nuleido...Koncerto pradžioje, kai Irena pirmomis dainomis spėjo sujaudinti jautresnius žiūrovus, Dainius Martinaitis pakvietė visus sudainuoti „Su gimimo diena!“. Staiga tuo metu iš viršaus nusileido dainininkės sūnus Vakaris bei vyras Žilvinas Žvagulis su gėlių puokštėmis.

„Sugadinote man makiažą“, – sugraudinta tokios staigmenos juokais barė I.Starošaitė.

Prie artimiausių vyrų staigmenos prisidėjo ir dar vienas ne mažiau svarbiu save laikantis, anot Ž.Žvagulio, „dėdė dviratis“ – Arūnas Valinskas. Jis scenoje pasirodė su dviračiu, kurį padovanojo tą pačią dieną kaip ir mama gimtadienį švenčiančiam Vakariui.

„Organizatoriai norėjo ir mane taip pat iš dangaus nuleisti, bet praėjusią savaitę mane ir taip nuleido“, – savo stiliumi šmaikštavo A.Valinskas, prisiminęs, kaip brangiai jam kainavo piršliavimas I.Starošaitės ir Ž.Žvagulio vestuvėse.

Keisdama kostiumus, I.Starošaitė sudainavo sentimentalią dainą kartu su „gera gyvenimo drauge“ – Inga Valinskiene.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Irena Starošaitė koncertu šventė savo 40-metį ir buvimo scenoje 20-metį.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Irena Starošaitė koncertu šventė savo 40-metį ir buvimo scenoje 20-metį.

„Irena kažkada pasakė, kad ji sau scenoje daug labiau patinka nei gyvenime“, – prisiminė Seimo narė, linkėdama jubiliatei daug koncertinių metų.

Per koncertą nuskambėjo visų laikų I.Starošaitės hitai, kuriuos sudainuoti padėjo vokalinis ansamblis „Quorum“, Birutė Dambrauskaitė, Karina Krysko, „Pikaso“, „el Fuego“, Ovidijus Vyšniauskas, BM, Baiba, Česlovas Gabalis, Rosita Čivilytė, Kęstutis Jablonskis, Arina, „Studija“ bei pats Žilvinas Žvagulis. Koncerto scenografiją sukūrė ir padovanojo Egmontas Bžeskas.

I.Starošaitės koncerte pasirodė ir netikėtas svečias – Egidijus Dragūnas, kuris netrukus pasitraukė iš fotografų akiračio.

Jubiliatė po koncerto artimiausius draugus ir svečius pakvietė griausmingai atšvęsti jos dvigubą šventę, o visų dalyvavusių vyrų penktadienio rytą pasižadėjo laukti savo namuose su dideliu puodu kopūstienės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius