-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebuklas vaikams – Šeimų pasakų festivalis 2018

Liepos 22 d. prie Baltojo tilto vienai dienai išdygs pasakų miestelis, kuriame įvyks jau ketvirtasis pasakų festivalis vaikams ir visai šeimai.
Šeimų pasakų festivalis
Šeimų pasakų festivalis / Partnerio nuotr.

Trejus metus festivalis vadinosi „Arklio Dominyko pasakų festivaliu“, tačiau šiais metais nuspręsta jį pervadinti „Šeimų pasakų festivaliu“. Kaip teigia patys organizatoriai – Vytauto Kernagio fondas ir kūrybos studija SHOWART, naujasis pavadinimas yra universalesnis – nesinori prisirišti prie konkrečios pasakos herojaus, nes festivalyje pasakų – visa įvairovė.

Dar viena priežastis buvo noras akcentuoti, jog festivalis orientuotas į šeimyninį laisvalaikį, drauge praleidžiamą laiką ir vertybes.

Festivalio išskirtinumas yra kolektyvinė vaikų, aktorių, dainininkų, autorių bei dailininkų kūryba – čia ir dabar. Pasakos kuriamos pasitelkiant dainas, iliustracijas, viskas vyksta žaidimo ir improvizacijos principu: vaikai kuria, vėliau repetuoja, paskui suvaidina ir galiausiai, padedami tėvelių, visa tai užrašo į specialiai festivaliui išspausdintas knygeles.

VIDEO: 2017 Arklio Dominyko pasakų festivalis | SHOWART kūrybos studija

Be pasakų kūrybos festivalyje gausu kitokių pramogų – pripučiamos kaskados, animatoriai, festivalio rėmėjų žaidimai, pramogos, prizai, balionai, žadamos net dvi didelės, indėniškos palapinės, robotai, uogienės virimas, žaislai, galvosūkiai. Vaikų ir jų tėvelių laukia ne vienas smagus koncertas, tarp atlikėjų –Giedrius Arbačiauskas ir aktorius Vidas Bareikis su savo studentų komanda.

Festivalio organizatoriai „SHOWART“ bei „Vytauto Kernagio fondas“ yra be galo dėkingi šio renginio rėmėjams, kurių dėka festivalis ir visos pramogos vaikams bus nemokamos.

Renginys vyks liepos 22 d. prie Baltojo tilto, 11.00–19.00 val.

Daugiau informacijos – „Facebook“: Šeimų pasakų festivalis

Šeimų pasakų festivalio 2018 mecenatas – „VILKYŠKIŲ PIENINĖ“

Pasakų palapinės rėmėjas – „ERGO“

Rėmėjai: „DanSukker“, „atrakcionai.lt“

Organizatoriai: „SHOWART“, Vytauto Kernagio fondas

Partneriai: JAGA, „Ponas balionas“

Informaciniai rėmėjai: LRT, „Tavo vaikas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius