-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Subtiliai” kviečia į nesibaigiančias klasikinės muzikos keliones vaikams ir suaugusiems

Savo veiklą šiemet pradėjusi koncertų agentūra „Subtiliai“, pasiryžusi klausytojus džiuginti kokybiškos populiariosios, klasikinės bei džiazo muzikos garsais.
Koncertų agentūra „Subtiliai“
Koncertų agentūra „Subtiliai“

Organizatoriai iš visų jėgų ir su didžiausiu entuziazmu stengsiasi savo žiūrovą nustebinti naujomis interpretacijomis, netradicine išraiškos forma ir subtiliu humoru.

Jau lapkričio 30 dieną „Subtiliai“ startuoja su pirmuoju koncertu Šv. Kortynos bažnyčioje – „Elthon John Project“, kuriame žymiausius daininko kūrinius atliks Jonas Sakalauskas, kartu su muzikantais – Tomu Dičiūnu (klavišiniai, gitara), Domu Žostautu (bosinė gitara) bei Andriumi Kairiu (mušamieji).

„Neabejoju, kad kiekvienas atėjęs į koncertą, turės progą paniūniuoti savo mėgstamiausią dainą iš Elton‘o John‘o repertuaro, nes jo ilgametė kūryba buvo įtakojama skirtingo laikmečio madų ir pačio kūrėjo amžiaus, todėl muzika nuolatos keitėsi nuo linksmos iki subtiliai romantiškos, nuo ugningų jaunystės iki brandaus laikotarpio lyrikos kūrinių“ – sakė projekto sumanytojas ir atlikėjas Jonas Sakalauskas.

Koncertų agentūra „Subtiliai“ entuziastingai imasi darbo ir savo žiūrovus artimiausiu metu kvies į jau organizuojamus renginius, tokius kaip „Neužmirštas Geršvinas“ – nuotaikingas koncertas, kuriame atliekamos garsaus amerikiečių kompozitoriaus George Gershwin melodijos iš kino filmų, miuziklų bei operų.

Atlikėjai laisvai interpretuoja jau džiazo standartais tapusius kai kuriuos kūrinius, naujai žvelgia į styginių kvarteto sudėtį bei pasiduoda interaktyviam bendravimui su žiūrovu. Atlikėjai: Jonas Sakalauskas (baritonas), Agnė Doveikaitė – Rubinė (smuikas), Dovilė Juozapaitienė (altas), Jurgis Juozapaitis (altas).

Neabejojama, kad daugelio širdis suvirpins ir planuojamas „New York New York“ amerikietiškų dainų koncertas, kuriame skambės visiems puikiai pažįstamos XX amžiaus viduryje Amerikoje išpopuliarėjusios estradinės dainos, tokios kaip: „Fly Me To The Moon“, Sombody Loves You“, „Embraceable You“ ir be jokios abejonės „New York New York“.

Pagrindinis programos atlikėjas Jonas Sakalauskas kūrinius atliks crooning dainavimo stiliumi, kurio ištakos slypi itališkos operos tradicijose. Pasak dainininko, šis stilius puikiai išreiškia jausmus, leidžia betarpiškai ir tuo pačiu nebanaliai perteikti tai, kas yra labai svarbu ir asmeniška.

Koncertų organizatorius „Subtiliai“ džiugins ne tik Vilniaus publiką. Gruodžio 27 dieną Šiaulių kultūros centre žiūrovai išvys operečių popuri spektaklį „Tik dėl tavęs mano meile“ – teatralizuotą koncertą operetės mylėtojams ir ne tik.

Programą sudaro žymiausių ir populiariausių operečių arijos, dainoss ir duetai.

Įsimintinų melodijų spektaklyje gvildenamos kartu gyvenančių porų situacijos, kurių dalimi tampa žiūrovai. Atlikėjai – loreta Kovalevskytė (sopranas), Jonas Sakalauskas (baritonas), Vytautas Lukočius (fortepijonas).

Neliks nuskriausti ir jaunieji klausytojai, kurių laukia teatralizuotas koncertas „Mikė Pūkuotukas operos pasaulyje“ – žaisminga muzikinė kelionė vaikams ir jų tėveliams, kuriuos siekiama supažindinti su turtinga klasikinės muzikos istorija.

Teatralizuoto koncerto idėjos autoriai – dirigentas ir pianistas Vytautas Lukočius bei  Jonas Sakalauskas sukuria dar vieną netikėtą Mikės Pūkuotuko nuotykį šalia begalės kitų, tokiu būdu prikaustydamas vaikų dėmesį ir supažindindamas juos su gražiausiais operinės muzikos opusais.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius