Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sugrįžta latviai rokeriai „Backflow“

Kalbama, kad rokeriai „Backflow“ trykšta energija ir užkrečia gera nuotaika didžiausius paniurėlius, o juos pamilsta net nemėgstantys roko muzikos. Ketveriukės iš Latvijos gebėjimais vilniečiai galės įsitikinti rytoj, gegužės 22 d.
Sugrįžta latviai rokeriai „Backflow“.
Sugrįžta latviai rokeriai „Backflow“. / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Latviai Rokas

Kaimynų kolektyvas sostinėje negrojo jau pusantrų metų, o pastaruoju metu savo koncertais, rengiamais drauge su grupe „Mountainside“, dažniausiai džiugindavo Kauno publiką. „Mūsų pirmasis koncertas Lietuvoje buvo surengtas būtent Vilniuje, todėl mums labai malonu čia vėl sugrįžti“, – tvirtino vaikinai.

„Backflow“ 2007 m. sausį Rygoje įkūrė buvę populiarios grupės „Mary Jane“ nariai. Prieš metus vaikinai pristatė savo albumą „Love & Peace“ ir nemokamai jį išdalino MTV žiūrovams. Jo dainos dažnai skamba Latvijos radijo stočių eteryje, o singlas „Time Is Now“ užėmė pirmas vietas jų topuose. Neseniai šis albumas pakliuvo į prieš kiek laiko atsikūrusios grupės „Faith No More“ bosininko Billy Gouldo (dabar vadovaujančio įrašų kompanijai „Koolarrow Records“) rankas ir sulaukė puikaus įvertinimo. Būtent todėl, paskelbus apie „Faith No More“ koncertą Latvijoje šią liepą, pasigirdo spėliojimų, kad juos apšildys „Backflow“. Patys vaikinai kol kas šių kalbų nekomentuoja.

Koncertas vyks penktadienį Vilniaus klube „Alaus namai“ (A.Goštauto g. 8) 21 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius