Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šv.Jono gatvės galerijoje – jausmai ant ryžių popieriaus

Šv.Jono gatvės galerijoje balandžio 18 – 28 dienomis veiks keramikės Audronės Vaškevičiūtės personalinė paroda „Jausmai“. Autorė eksponuoja tapybos tušu ir autorine technika ant ryžių popieriaus darbus. Dailininkės kūryba apima ne vieną dailės sritį: ji sėkmingai dirba keramikos srityje, projekte „Metų skulptūra 2010“ pristatė instaliaciją, gilinosi į japonų ir kinų tapybos subtilumus.
Audronės Vaškevičiūtės personalinės parodos „Jausmai“ plakatas
Audronės Vaškevičiūtės personalinės parodos „Jausmai“ plakatas / Parodos plakato fragmentas
Temos: 1 Jausmai

Autorė taip pristato savo kūrybą ir parodą: „Esu baigusi Vilniaus Pedagoginę mokyklą, Kauno Meno mokyklą (dekoratoriaus apipavidalintojo specialybę) ir Vilniaus Dailės Akademijoje įgijau keramiko diplomą. Dalyvauju meniniame gyvenime, įvairiose parodose ir rengiu autorines parodas. Taip pat nuolat tobulinuosi įvairiuose kursuose: kaligrafijos, audimo, audinių marginimo, šrifto, skiautinių, tapybos ant šilko, dekupažo. vėlimo ir kt. Penkis metus gilinausi į japonų tapybą, trejus mokiausi kinų tapybos paslapčių.

Nuo 1999 m. dalyvavau per 100 įvairių parodų Lietuvoje ir užsienyje, surengiau 11 autorinių parodų. 2011 balandį Šv.Jono gatvės galerijoje vykusiame projekte „METŲ SKULPTŪRA 2010“ buvau nominuota  už „Ryškiausią 2010 m. Instaliaciją“.

Esu įvairių klubų ir asociacijų – Lietuvos Dailininkų Sąjungos, Lietuvos skiautininkių asociacijos,  Kauno „Tekstilininkų-dailininkų Gildijos „Balta“, Lietuvos Gėlininkų sąjungos, Lietuvos Dailės Terapijos Asociacijos  narė.

Ši paroda „Jausmai“ yra 12–oji mano autorinė paroda. Darbai sukurti 2010 – 2012 m. Parodoje eksponuojami darbai ant ryžių popieriaus, nutapyti tušu ir augaliniais (autoriniais) dažais. Ciklas „Jausmai“ atspindi svarbiausius dalykus – džiaugsmą ir skausmą, liūdesį ir meilę. Sėkmė ar nusivylimai daro gyvenimą įdomų ir spalvingą, sukelia įvairių jausmų. Visuomet turime galimybę susikurti tokį gyvenimą, kokio nusipelnėme. Nesėkmė geresnė mokytoja už pergalę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius