Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svečiuose pas „Senamiesčio žiogą“ – Aidas Giniotis ir „Atviras ratas“

Įpusėjęs dainuojamosios poezijos koncertų ciklas „Senamiesčio žiogas“ kviečia į dar vieną renginį, kuriame pasirodys „keistuolis“ Aidas Giniotis bei aktorių trupė „Atviras ratas“.
A.Giniotis
A.Giniotis

Režisierius, aktorius, kompozitorius, tekstų kūrėjas ir dainų atlikėjas – taip savo vizitinėje kortelėje turėtų nurodyti veiklusis A.Giniotis. Anksčiau daugiau garsėjęs kaip Keistuolių teatro aktorius, jų muzikalių programų aranžuotojas, vėliau Aidas sušvito kaip talentingas režisierius. Jo režisūrinius sprendimus buvo galima išvysti įvairiuose šalies teatruose: režisierius yra pastatęs spektaklių Lietuvos valstybiniame operos ir baleto, Kauno valstybiniame muzikiniame bei Klaipėdos dramos teatruose. Gerai žinomos ir jo sukurtos muzikinės televizijos parodijos laidos „500 g vandens“, „Pulkininko Haroldo praradimų klubas“.

Pastaraisiais metais šis kūrėjas yra laukiamas svečias dainuojamosios poezijos renginiuose. „Nebūtų aktorius“, – turbūt pamano nevienas, išvydęs nuo scenos publiką meistriškai valdantį A.Giniotį. Tarp dainų jis spėja atsakyti ir į žiūrovų klausimus. Be to, daugelio džiaugsmui, greta naujų autorinių dainų dažnai įterpia ir visiems gerai žinomas dainas iš Keistuolių teatro repertuaro, bardų šlagerius.

Rytoj 19 val. Ryšių istorijos muziejaus kiemelyje vyksiančiame koncerte A.Giniotis kartu su teatro laboratorija „Atviras ratas“ pristatys programą intriguojančią jau savo pavadinimu – „Bus Jums“.

„Teatro laboratoriją“ subūrė Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje Keistuolių teatrui surinktas aktorių kursas, kuris per ketverius darbo ir kūrybos metus susiformavo kaip trupė ir atrado savitą požiūrį į teatrą. „Atviro rato“ aktoriai – universalūs kūrėjai, kurie ne tik atlieka vaidmenis, bet ir patys rašo pjeses, režisuoja, kuria dainas. Tad ar dar verta abejoti, kad kartu su jais trečiadienio vakaras Kauno senamiesčio kiemelyje nebus nuobodus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius