Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šviesų festivalis „Beepositive“ 2015 kviečia sužibėti geriausio vaizdo klipo rinkimuose

Ar teko kada sudalyvauti jau ne pirmus metus VšĮ kūrybinių dirbtuvių „Beepart“ organizuojamame šviesų festivalyje „Beepositive“?
Festivalio „Beepositive“ akimirka
Festivalio „Beepositive“ akimirka / Arturo Ivancovo nuotr.

Jei taip, tau labai pasisekė, nes tokio masto ir tokio pobūdžio renginys Lietuvoje yra vienintelis ir unikalus ir turėjai progą ne tik jame sudalyvauti, pasireikšti, bet galbūt  ir atrasti bendraminčių. Galbūt tavo nuotraukos arba video reportažai suspindo viešuosiuose kanaluose, galbūt atradai savyje naują talentą.

Jei dar nežinai, kas per festivalis yra „Beepositive“ ar apie kokį vaizdo klipų konkursą mes kalbame, įdėmiai skaityk toliau!

Šviesų festivalis „Beepositive“ – tai šviesos instaliacijų ir šviesų dizaino kasmetinis renginys, kurio metu gali išvysti ne tik įspūdingų šviesų instaliacijų, bet ir aktyviai sudalyvauti pats. Festivalio metu vyksiančios kūrybinės dirbtuvės, edukacinės programos džiugins tiek mažus, tiek didelius. Kiekvienas apsilankantis „Beepositive“ tampa ne tik svečiu, bet ir dalyviu.

Nors „Beepositive“ festivalis nušvis tik spalio 9-10 dienomis, tačiau jau dabar kviečiame tapti jo dalimi.

Sukurk 19 sek. trukmės videoklipą apie šviesos meną, šviesos objektus ir atsiųsk el. paštu andrius@beepart.lt arba per (jei didelis failas) www.wetransfer.com iki rugpjūčio 30 d.

Geriausio klipo kūrėjas taps festivalio pažiba, nes jo filmukas taps oficialiu festivalio klipu, jis bus rodomas per televiziją, patalpintas „Beepart“ youtube kanale bei publikuojamas portale 15min.lt. Geriausias filmukas taps oficialiu festivalio klipu, kuris bus rodomas per televiziją.

Šių metų festivalio temos – „Mistiškas vanduo“ ir „Apleisto kultūrinio paveldo apšvietimas“. Tikimės, kad šios temos atsispindės jūsų videoklipe. Filmuoti galite tiek profesionalia videokamera, tiek savo išmaniuoju telefonu – tai visiškai nesvarbu! Vienintelis kriterijus – jūsų videoklipas turi atitikti youtube reikalavimus.

Jei mūzos dar neaplankė, įkvėpimo gali semtis čia.

Festivalio metu tai pat vyks gražiausiai šviečiančio kostiumo ir aksesuaro rinkimai. Gal tai galėtų atsirasti jūsų videoklipe?

Daugiau sužinoti apie festivalį gali čia.

Festivalio katalogą varykite čia.

Jei trūksta informacijos: skambinti Andriui Ciplijauskui tel.: 8 616 38568

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius