Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tamsta“ klube muzikantai iš Vilniaus kolegijos sumaišė muzikinį kokteilį

Koncertinė programa, subalansuota specialiai pavasarėjančiam vakarui? Taip, prašom! Tokio muzikinio kokteilio receptą vasario 25 d. pristatė būrys jaunų muzikantų, tobulėjančių Vilniaus kolegijoje. Menų ir kūrybinių technologijų fakulteto Populiariosios muzikos studijų programos studentai atliko džiazo klasikos kūrinių aranžuotes, pridėjo vieną kitą pop baladę ir pagardino vakarą savomis kompozicijomis.
Renginio akimirkos / Astos Augustinaitės nuotr.
Renginio akimirkos / Astos Augustinaitės nuotr.

Kviesdami į renginį Sauliaus Didžiulio, Vyčio Nivinsko, Giedrės Kilčiauskienės, Lauros Budreckytės ir Andrejaus Polevikovo studentai džiaugėsi: „Labai smagu po ilgų mėnesių darbo išlįsti iš auditorijų ir įkvėpti gyvos muzikos klubo atmosferos“.

„Esame labai dėkingi Vilniaus kolegijai už tai, kad čia susitikome, susibūrėme ir pradėjome kurti kartu“ prisistatydami sakė grupės „Tribal Vibe“ nariai. Viena iš jų grotų kompozicijų pavadinta „White rivers“ pagal Baltupių apylinkę, kur šiuo metu yra įsikūręs Menų ir kūrybinių technologijų fakultetas.

Mantvydas Čiuplys, projekto „Lietuvos balsas“ dalyvis, padėkojo susirinkusiai publikai: „Ačiū, kad atėjote. Mes stengiamės išplaukti į plačiuosius vandenis, ir jūs mums suteikiate drąsos.“

Kviečiame pasižiūrėti fotoreportažą iš koncerto. Kitas kokteilis bus ragaujamas gegužės mėnesį.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius