-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tamsta Worldwide“ ciklas metus pradeda su Abdulu Shyllonu ir Shakka

Populiarus, jau septintuosius metus skaičiuojantis Vilniaus gyvos muzikos klubo „Tamsta“ koncertų tikslas „Tamsta Worldwide“ savo žygį 2015-aisiais pradeda su dviem iš Didžiosios Britanijos atkeliaujančiais muzikantais. Ypač gausiai lankomi tarptautinių atlikėjų koncertai pernai sulaukė milžiniško susidomėjimo – į laukiamus pasirodymus vargiai tilpo visi norintys, tad „Tamsta“ kokybiškos muzikos mylėtojus kviečia net į du įspūdingus koncertus.
Atlikėjas Shakka
Atlikėjas Shakka / Organizatorių nuotr.

Vasario 27 dieną pirmąsyk klubo scenoje savo muzika dalinsis mūsų šalyje iki šiol neregėtas, Jungtinėje Karalystėje sėkmingai besidarbuojantis atlikėjas ir vokalo mokytojas Abdulas Shyllonas. Dainuojantis, akustine gitara, ukulėle ir elektrine arfa grojantis muzikantas sujungia savo kūryboje jausmų ir žanrų jūrą. Vilniuje klausytojus jis žada jaudinti ir liūliuoti ne tik soulo, bet ir džiazo, fanko, roko bei įvairių tautų liaudies muzikos motyvais. Jaukiame akustinės muzikos koncerte publika galės leistis į tikrą naujų muzikinių atradimų kelionę.

VIDEO: Blackbird (Acoustic Cover)

Antrasis „Tamsta Worldwide“ koncertas įvyks kovo 6 dieną, kuomet lankytojams bus suteikta unikali proga išgirsti neeilinio talento savininką Shakką. Nuo 2011-ųjų aktyviai muzikos srityje dirbantis atlikėjas įkvėpimo semiasi iš indie, dub reggae, hiphopo, motown ir garage muzikos stilių. Jo ypač mėgstami kūrėjai – Bobas Marley, „Coldplay“, „The Police“ ir reperis Andre 3000.

Kadaise „Youtube“ su „Shakkapellas“ pavadinta populiarių dainų perkūrinių serija užkariavęs Shakka nuo tada sukaupė milžinišką gerbėjų armiją. Jo kūrybos mėgėjų gretose yra ir tokie žinomi muzikos pasaulio vardai kaip Rita Ora, Wiley, Professor Green, „Rudimental“, „Basement Jaxx“, Labrinth ir daugybė kitų, tad išgirsti jo pasirodymą gyvai – būtinybė besidomintiems išskirtiniais vokalistais ir muzikos pasaulio aktualijomis. Juk ne kiekvienas atlikėjas sugeba patekti į Glastonberio muzikos festivalio sceną ir keliauti šį turnė su legendiniais „Basement Jaxx“.

VIDEO: Shakka - When Will I See You Again

2015-uosius Shakka pradėjo išleisdamas Lietuvos muzikos prodiuserio Marijaus Adomaičio, tarptautinėje scenoje žinomo kaip „Ten Walls“ kūrinio „Walking With Elephants“ remiksą „Rollin‘ With Elephants Feat. Frisco“. Šis atlikėjo „Soundcloud“ paskyroje sulaukė per 180 tūkstančių perklausų ir buvo transliuojamas ne vienos britų radijo stoties bei šiltai sutiktas įvairių didžėjų.

Naują albumą vasarą išleisti planuojantis Shakka klausytojams Vilniuje žada suteikti unikalią proga išgirsti pačią naujausią, dar negirdėtą jo kūrybą.

 

Apie „Tamsta Worldwide“

 

2008-ųjų rugsėjį „Tamstos“ pradėto itin sėkmingo pasaulinės muzikos koncertų ciklo „Tamsta WorldWide“ žiūrovai mėgavosi išskirtine galimybe jaukioje klubo aplinkoje išgirsti ryškių tarptautinių žvaigždžių pasirodymus. Po „Tamsta WorldWide“ vėliava Vilniuje jau koncertavo švedai „Little Dragon“ ir „Kate Boy“, amerikiečių hiphopo artistas Pigeon John, britė Vula Malinga, žinoma iš grupės „Basement Jaxx“, elektroninio soul duetas „Quadron“ iš Danijos, čigoniško džiazo meistrai iš Kanados „The Lost Fingers“, britų indie roko grupė „The Heavy“, trijulė iš Niujorko „Tortured Soul“, niujorkietis gitaros virtuozas Raul Midónas, olandas Benny Sings bei britų daininkė Eska.

 

 

SHAKKA video:

,

http://www.youtube.com/watch?v=j63HoYLAQCY,

http://www.youtube.com/watch?v=9iseUVavRwg

ABDULL SHYLON video:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius