Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Tamstos“ scenoje – Leon Somov ir Jazzu

Preciziškumas ir romantika – tai pirmieji žodžiai išsprūstantys iš lūpų, išgridus Leon Somov ir Jazzu. Kad ir kaip atrodytų nesuderinama, tačiau duetas skamba tobulai tiksliai. Jazzu spinduliuoja jaunatviška ekspresija ir emociniu maksimalizmu, kurį papildo konkretumas ir dermė sklindanti iš perfekcionisto Leono Somovo.
Leon Somov ir Jazzu
Leonas Somovas / Organizatorių nuotr.

2008–aisiais pasirodė ir pirmasis Leon Somov ir Jazzu bendras albumas „Offline“, kurį internetu išplatino sutemos.net. Visų nuostabai albumas buvo parisiųstas daugiau negu 23.000 kartų, kas paskatino duetą išleisti modifikuotą albumo versiją „Offline Remixed“. Prie dainų interpretacijų prisidėjo tokie muzikos meistrai kaip Few Nolder, IJO, Monoceros, Sleepy Town Manufacture, Joel Tammik.

Po įspūdingo „GeriFilmai“ sukurto vaizdo klipo dainai „Mano (Remake)“, Leon Somov ir Jazzu buvo pastebėti ne tik MTV ekspretų, bet ir auto giganto Mercedes–Benz, kuris savo internetinėje televizijoje pasirinko dainą, kaip idealiai reprezentuojančią Modern–Launge nuotaiką.

Kvapą gniaužiantys elektronikos, jazz, pop ir ambient garsai. Subtilus vokalas. Spalvingos melodijos. Scenografijos ir preciziškos vaizdo projekcijos. Tai tik pradžia koncerto, kurio nesinori pamiršti.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius