-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautinę kokteilių dieną – netradicinių kokteilių paroda

Prieš daugiau nei du šimtus metų gegužės 13 d. pirmą kartą dokumentuose buvo užfiksuotas žodis „coctail“, kuris tuo metu apibūdino spirituotą gėrimą. Praėjus dviems amžiams, ši diena tapo Tarptautine kokteilių diena ir švenčiama visame pasaulyje. Šiais metais pirmą kartą ją nusprendė paminėti ir vienas Vilniaus baras.
Bare „News Bar“ maišomi kokteiliai
Bare „News Bar“ maišomi kokteiliai / Baro nuotr.
Temos: 1 Paroda

Jau šį trečiadienį, gegužės 13 d., baras „News Bar“ ir muzikos namai „House of Music“ kviečia visus, besidominčius gėrimų kultūra, į „Tarptautinės kokteilių dienos 2009” paminėjimo vakarą.

„Renginio metu pasakosime apie kokteilius, jų istoriją, vartojimo kultūrą, ragausime mažiau žinomus kokteilius, leisime laiką draugų kompanijoje, klausysimės geros muzikos. Tai lyg vienos didelės šeimos susitikimas“, – tvirtina baro ir muzikos namų atstovai.

Bene pirmą kartą oficialiai Lietuvoje organizuojamos tarptautinės kokteilių dienos rengėjai tikisi daug susidomėjusių ne tik iš kokteilius gaminančių baro profesionalų, bet ir juos mėgstančių ragauti išrankių kokteilių gurmanų. Šį kartą kokteilius pristatys alkoholinius gėrimus tiekiančios kompanijos, juos bus galima paragauti už minimalią kainą. Kitais metais Tarptautinėje kokteilių dienoje kokteilius galės pristatyti kiekvienas norintis baras ar barmenas.

„Kalbant lakoniškai, Tarptautinė kokteilių diena mūsų bare – tai ypatinga kokteilių paroda. Pagrindinė jos idėja – kokteilių kultūra. Visas pasaulis tuo gyvena ir kvėpuoja jau daug metų, bet Lietuvoje to praktiškai nėra. Mes norime parodyti tautai, kad yra ir kiti gėrimai – ne tik patys populiariausi, bei visiems matant ypatingai suplakti dar neskanautus kokteilius“, – taip trumpai renginį pristato vienas jo iniciatorių „News Bar" ir „House of Music" vyriausiasis barmenas Aurelijus Marudinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius