Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tarptautinis džiazas

Lietuvos džiazo federacija trečiadienio vakarą vilniečius kviečia pasiklausyti „Pauliaus Zdanavičiaus trio“, kuriam talkins saksofonininkas iš Slovėnijos – Črtas Remicas.
Natos
Natos / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Džiazas

Šiame tarptautiniame projekte susitinka Lietuvos muzikantai – pianistas Paulius Zdanavičius, kontrabosininkas Maksimas Perepelica, būgnininkas Darius Rudis ir svečias iš Slovėnijos – alto saksofonininkas Č.Remicas.

Č.Remicas gimė Liublianoje, baigęs muzikos mokykla išvažiavo studijuoti džiazą į Austriją. Šiuo metu jis studijuoja Helsinkyje, Sibelijaus akademijoje, kaip „Erasmus“ studentas.

Idėja realizuoti šį projektą gimė po to, kai vienas iš trio nariu, Maksimas Perepelica, susipažino su Č.Remicu tarptautiniuose improvizacinės muzikos kursuose Taline. Taip abiejų muzikantų noras dar kartą susirinkti ir pagroti kartu tapo realybe.

Koncerte skambės Č.Remico ir P.Zdanavičiaus autorinės kompozicijos. Organizatoriai žada, kad klausytojams bus patiektas skanus swing, blues, latin, soul, šiuolaikinės ir akademines muzikos mišinys.

Koncerto pradžia 20 val. klube „Havana Social Club“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius