-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tatuiruočių šou netrūko ekstremalių vaizdų (nuotraukos)

Baikerių klubas „Vorai MC“ suorganizavo neįprastą Lietuvai renginį – „Vilnius Tatoo Convention“, kuris šeštadienį vyko „Havana Social Club“ patalpose.
Tatuiruočių meistrai varžėsi įvairiose kategorijose.
Tatuiruočių meistrai varžėsi įvairiose kategorijose. / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.
Temos: 1 Tatuiruotė

Renginio metu tatuiruočių bei auskarų vėrimo meistrai iš Lietuvos ir užsienio tatuiruotes darė ir elektrinėmis mašinėlėmis, ir rankomis, adatos bei specialios lazdelės pagalba badydami odą. Norintieji galėjo kūną papuošti auskarais, įsigyti  įvairios atributikos. Meistrai varžėsi įvairiose kategorijose – didelės tatuiruotės, mažos tatuiruotės, vietoje padarytos tatuiruotės, moters tatuiruotės ir kitose kategorijose. Renginio metu buvo ištatuiruotas net ir sfinksų veislės katinas.

Lankytojai galėjo paganyti akis į „bodypaintigu“ papuoštus merginų kūnus. Susirinkusius linksmino gotikinio roko atlikėjai „Vic Anselmo“ iš Latvijos, ekscentriškieji rokenrolo muzikantai „Knucklebone Oscar“  iš Suomijos, kurie pasirodymo metu ne tik lakstė tarp publikos, vienas kitą girdė alumi, o baigiantis pasirodymui masyviu kūju daužė spintelę, sulaužydami ne tik ją, bet ir kūjo kotą, o galiausiai supjaustė gitarą pjūklu.

Visą dieną vykusį renginį vidurnaktį vainikavo „Circus Mundus Absurdus“  iš Suomijos pasirodymas. Pažiūrėti reginio, skirto tik labai stiprių nervų žiūrovams, į juodąją klubo salę susirinko tiek žiūrovų, kad „vorams“  teko  žiūrovus atstumti tolyn, nes kai kurie bandė lipti ir ant scenos.

Tie, kam užteko drąsos neužsimerkus sekti veiksmą, matė, kaip jauni vaikinai iš Suomijos intymia vieta kilnojo alaus bačką, badė, degino ir kitaip žalojo savo kūnus, priversdami pašiurpti net ir rūsčiausius žiūrovus. Po užsienio svečių pasirodymų šventės dalyviai ir svečiai liko linksmintis iki ryto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius