Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teatro ir muzikos klube „Cabaret“ – gyvos muzikos ir teatro pasirodymai

Praėjusių metų spalį Vilniuje duris atvėręs teatro ir muzikos klubas „Cabaret“ lankytojus vilioja prancūziška kabareto dvasia, gyva muzika, aktorių pasirodymais ir pokalbiais prie vyno taurės. Čia nederėtų ieškoti vadinamojo juodojo kabareto atributų – dainininkų kimiais, prarūkytais balsais ar moterų trumpais sijonėliais šokančių kankaną.
Kabaretas „Atsakyk už save“ (Dalius Skamarakas, Sigitas Mickis ir Algirdas Urbonas)
Kabaretas „Atsakyk už save“ (Dalius Skamarakas, Sigitas Mickis ir Algirdas Urbonas) / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pagrindiniai „Cabaret“ akcentai – vynas, teatras, gyva muzika ir aktorių pasirodymai. Klubo įkūrėjai teigia, kad visą gyvenimą dievino teatrą, renginius, muziką ir vyną. Naujojo klubo atidarymą galima vadinti jų svajonių išsipildymu.

Vasario mėnesį teatro ir muzikos klubas „Cabaret“ jums siūlo apsilankyti gyvos muzikos koncertuose ir kituose smagiuose renginiuose. Kiekvieną penktadienį ir šeštadienį čia vyksta gyvos muzikos ir teatro pasirodymai.

Paskutinio žiemos mėnesio 3-ąją dieną klube pasirodymą surengs saksofono ir pianino virtuozai Gintaras Remeikis ir Leonidas Mildažis, kurie klausytojus nudžiugins populiariomis visiems puikiai žinomomis melodijomis.

Vasario 4-ąją kabaretas „Atsakyk už save“: „Keistuolių teatro“ aktoriaus Daliaus Skamarako, kompozitoriaus Sigito Mickio ir „Atviro rato“ aktoriaus Algirdo Urbono muzikuojantis sambūris kvies klubo lankytojus į disputą „Viskas apie jąją“. Jo metu žiūrovai galės pažvelgti į slaptas atlikėjų sielos kerteles, pamąstyti apie meilę ir jos formas bei atrasti teatro sąsają su muzika. Koncerto metu skambės aktoriaus Daliaus Skamarako autorinės ir žinomų bei nežinomų kūrėjų dainos.

Vasario 10-ąją jums gros gitarų ir kontraboso trio „Swing Zippers“. Nuotaikingą muziką atliekantys Viačeslav Klimaševskij, Vadim Stankevičius ir Denis Murašov dalinsis teigiamomis emocijomis bei nepaliks abejingų.

Vasario 11-ąją trombonininkas Vytautas Pilibavičius ir klavišininkas Artūras Brazauskas įrodys, kad senas džiazas nerūdija. Muzikantai atliks laiko išbandymus išlaikiusius džiazo kūrinius ir improvizacijas.

Bliuzo, džiazo ir rokenrolo gerbėjams vasario 17-ąją nevalia praleisti dvidešimt metų gyvuojančios grupės „Blues Makers“ koncerto. Per savo karjerą kolektyvas išleido penkis albumus ir bendradarbiavo su daugybę pasaulinio lygio atlikėjų. „Cabaret“ lankytojams Virgilijus Jutas ir „Blues Makers“ paruošė bliuzo, džiazo ir rokenrolo muzikos perlus.

Teatro ir muzikos klubas „Cabaret“ įsikūręs Vilniaus senamiesčio širdyje, Šv. Mikalojaus g. 15. Daugiau informacijos rasite klubo tinklalapyje www.kabaretas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius