Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tebūnie naktis!“ lankytojams susigaudyti padės per 200 savanorių

Šeštadienį, birželio 19 d., prasideda naktinė kultūros ir meno šventė – „Tebūnie naktis!“, teigiama organozatorių išplatintame pranešime spaudai. Jos lankytojams nepaklysti renginių Vilniaus gatvėse ir kiemuose gausybėje padės daugiau kaip 200 kultūros savanorių, pasiryžusių iki pat vėlumos teikti informaciją, dalinti žemėlapius ir, žinoma, padėti menininkams kuo geriau pristatyti savo darbus visuomenei.
Svanoriai padės nepasiklysti renginių gausoje.
Svanoriai padės nepasiklysti renginių gausoje. / „Kultūros savanoriai“ nuotr.

„Šeštadienio naktį Vilniuje vyks daugiau kaip 80 įvairiausių renginių. Kai kurie jų – seniai tiek vilniečių, tiek miesto svečių pamirštose vietose. Tam, kad nereikėtų pernelyg ilgai klaidžioti ir ieškoti norimo renginio ar instaliacijos – pagalbos ranką išties ryškiomis liemenėmis apsirengę savanoriai. Jie bursis tiek specialiuose informaciniuose šventės centruose, tiek prie kiekvieno iš didesnių renginių“, – pasakoja viena iš „Tebūnie naktis!“ savanorių koordinatorių Judita Strumilaitė.

Pasak J. Strumilaitės, vienos iš „Kultūros savanorių“ susivienijimo, šiemet kuruojančio renginio savanorius, narės, visą informaciją apie festivalį „Tebūnie naktis!“, jo programą ir žemėlapius bus galima rasti trijuose informaciniuose centruose. Jie bus įsikūrę kavinėse „Coffe Inn“ Pilies ir Vilniaus gatvėse bei Gedimino prospekte. Šiuose informaciniuose centruose savanoriai budės nuo 17 iki pat 24 val. nakties.

Festivalio svečiams savanoriai galės pasufleruoti, kurie renginiai labiausiai domina kitus lankytojus, parodys kaip pasiekti „Kino terasą“, kūrybines naktinių marškinių dirbtuves, „Siaubo rūsį“, maestro Petro Geniušo klasikinės muzikos koncertą ir kitus ne ką mažiau įspūdingus renginius tiek senamiestyje, tiek kitoje Neries pusėje. Pats festivalis „Tebūnie naktis!“ šiemet vilniečius ir miesto svečius kvies į 80 meninių bei kultūrinių erdvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius