Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Scorpions“ žada sudrebinti Vilnių

Garsioji vokiečių roko grupė „The Scorpions“ žada Vilniuje surengti geriausią roko koncertą šį rudenį. Praėjus 35 metams po grupės veiklos pradžios ir pirmojo albumo įrašymo „The Scorpions“ pristato naują savo kūrinį – albumą „Humanity Hour I“. Garsiausi „The Scorpions“ hitai, žinomiausios jų baladės ir naujojo albumo kūriniai – visa tai koncerte su Kauno simfoniniu orkestru lapkričio 6 d., Vilniuje, „Utenos pramogų arenoje“.
Grupė „The Scorpions“
Grupė „The Scorpions“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Scorpions“

„Mes pasiekėme beveik viską apie gali svajoti roko grupė. Mūsų dainos tapo hitais visame pasaulyje, mes grojome didžiausiuose muzikos festivaliuose, mes netgi užkariavome Ameriką. Būtų labai lengva atsipalaiduoti ir visą likusį gyvenimą mėgautis jau nuveikto darbo vaisiais“, – apie sprendimą išleisti naują albumą sako grupės vokalistas Klaus Meine.

„Wind Of Change“, „Rock You Like A Hurricane“ ir „Send Me An Angel“ grupės nariai sako, kad drąsiai ėmėsi naujo iššūkio ir galimybės pradėti naują etapą grupės veikloje. Įrašydami šį albumą „The Scorpions“ bendradarbiavo su legendiniu prodiuseriu Desmond Child, kuris prisidėjo prie tokių grupių kaip „Aerosmith“, „Bon Jovi“, „Alice Cooper“, „Kiss“ ir „Meat Loaf“ skambesio susiformavimo.

„Humanity Hour I“ – brandus albumas, kuriame ir „The Scorpions“ išgarsinusi roko baladžių jėga, ir sunkios, bet melodingos roko dainos. 4 mėnesius keliose įrašų studijose JAV užtrukę naujojo albumo įrašai pareikalavo iš „The Scorpions“ nemažai ištvermės. Palaikyti fizinėms jėgoms grupei, pastaruoju metu labiau pratusiai prie energingų pasirodymų scenoje, o ne prie visiškai kitokio bet labai varginančio, ilgas valandas trunkančio darbo studijoje, net prireikė asmeninio trenerio.

„The Scorpions“ per savo karjerą pardavė daugiau nei 22 milijonus įrašų. Jie įeina į geriausių pasaulio roko grupių 30-tuką, o baladė „Still Loving You“ tapo tarptautiniu roko himnu ir parduota beveik 2 milijonų tiražu vien tik Prancūzijoje. Išraiškingas ir charizmatiškas vokalas, klasikinis rokas, nepriekaištingos solinės partijos bei gerai atpažįstami gitaros rifai tapo „The Scorpions” vizitine kortele.

Grupė išmaišė visą pasaulį, daug koncertavo Azijoje, Rytų Europoje, praėjusių metų pavasarį, gavę ypatingą kvietimą iš paties Rusijos prezidento, vėl grojo Maskvoje. „The Scorpions“ jau turi du „World Music Awards“ apdovanojimus ir nuo 1972 m. beveik kasmet išleidžia po albumą. „Humanity Hour I“ – jau 21 jų albumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius