-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų pilyje – jubiliejinis festivalio „Pure Future“ užtaisas

Įspūdingiausias ir didžiausias naktinis klubas po atviru dangumi. Taip rugpjūčio 1 dieną Trakų pilyje vyksiančią šokių muzikos ir naujųjų technologijų šventę „Pure Future“ pristato rengėjai.
„Pure Future“ festivalis
Festivalis „Pure Future“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Pilis

Šokių muzikos gerbėjų džiaugsmui, šiemet atvyksta dvi ryškiausios pasaulio diskotekų žvaigždės – progresyviojo hauso karaliais tituluojami britų didžėjai ir prodiuseriai Sasha bei Johnas Digweedas.

Festivalio „Pure Future“ scenoje grosiantys britai pastaraisiais metais paskelbtuose geriausių pasaulio didžėjų sąrašuose užėmė aukščiausias pozicijas. Jų vardai žinomi bet kuriam nors kiek šiuolaikine šokių aikštelių muzika besižavinčiam melomanui.

Sasha-Alexanderis Coe, ir J.Digweedas – tai duetas, esantis perkamiausių muzikos įrašų topuose nuo pat pradžių, kai pradėjo rengti bendrus pasirodymus. Juos bent dvi valandas braižyti plokštelių kviečia didžiausių pasaulio muzikos festivalių rengėjai, žymiausi dizaineriai, pristatantys savo kolekcijas, Holivudo žvaigždžių agentai pašokdinti savo globotinių bei svečių. 

Per savo karjerą Sasha ir J.Digweedas bendradarbiavo su įžymiais popscenos dainininkais Madonna, „The Chemical Brothers“, „Felix Da Housecat“ bei daugeliu kitų.

Įspūdingais honorarais pagarsėjęs duetas išleido aibę šokių muzikos kompiliacijų, o pernai jie trinktelėjo ir įspūdingą savo kūrybos retrospektyvą, kurių pristatyti atvyksta į karalienių bei karalių puotomis alsuojančią Trakų pilį.

Nuo 2005-ųjų vasaros kasmet išskirtinėje Lietuvos vietoje – Trakų pilyje – organizuojamo festivalio rengėjai iš kompanijos „Pure Future“ prisimena, jog artėjant pirmam renginiui niekas iš jo lankytojų nesitikėjo, jog į Lietuvą ateis naujos kartos pramoga, niekas nesusimąstė, jog  šiuolaikiškai mąstančiam jaunimui reikia būtent tokių grandiozinių pramogų.

Renginio organizatoriai teigia, jog duetas Sasha ir J.Digweedas tik po ilgų derybų sutiko atskristi į Marijos žemę. Atrodo, kad pačiu laiku. Garsenybių agentai teigė, kad globotiniai tą naktį buvo kviečiami surengti atskirus pasirodymus trijose skirtingose pasaulio šalyse. Galiausiai didžėjai susiderino įtemptas dienotvarkes ir sutiko groti, kaip patys teigia, vienintelėje išskirtinėje vietoje – Trakų pilyje!!!

Panašu, jog pasaulį kamuojantis ekonomikos sunkmetis nė trupučio nepaveikė šokių muziką mėgstančių žmonių nuotaikos, nes per 1000 šio festivalio gerbėjų jau turi įsigiję bilietus. Į „Pure Future“ renginius beveik visada išperkami visi bilietai, tad skelbiama, jog paskutinėmis savaitėmis įėjimas į vakarėlį Trakų pilyje vienam žmogui kainuos net 500 litų (apie 150 eurų).

Tikimasi, jog pirmą paskutinio vasaros mėnesio šeštadienio vakarą unikalioje Lietuvos vietoje linksminsis per tris tūkstančius žmonių.

Bilietais prekiaujama ne tik Lietuvoje, bet ir Lenkijoje, Vokietijoje bei Latvijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius