-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų Vokėje pirmą kartą vyks Tarptautinis Vilniaus šviesų festivalis „Beepositive“

Spalio 9-10 dienomis Vilniuje sumirgės šimtai šviesų, kurias skleis tarptautinio šviesų festivalio „Beepositive“ meno kūriniai. Šis festivalis yra unikalus tuo, kad yra vienintelis tokio pobūdžio šviesų festivalis Lietuvoje. Šiemet šis renginys pirmą kartą vyks ir Trakų Vokėje. Kūrybinis projekto vadovas Ojaras Mašidlauskas ruošia įvairių šviesų instaliacijų, kurias kviečiame pamatyti spalio 9 d. Trakų Vokėje.
Drugys – viena iš festivalio instaliacijų
Drugys – viena iš festivalio instaliacijų / Beepositive nuotr.

Asociacijos Trakų Vokės bendruomenės pirmininkė Vaida Strolienė džiaugiasi, kad į bendruomenės gyvenimą įsilieja vis daugiau naujų švenčių ir festivalių. Jos teigimu, Ojaras Mašidlauskas yra Trakų Vokės siela, daug įvairių projektų darantis savo lėšomis. Taip pat jis yra vienas iš „Trakų Vokės dvaro sodyboje“ vykstančių plenerų „Menas paveldui“ sumanytojų.

Šis drugys - tai viena iš festivalio instaliacijų, kuri nušvis naujom šviesom.

Pasiruošimo festivaliui darbai Trakų Vokėje prasidėjo jau nuo vasaros vidurio. Ištapyti angelai, kartu su tapytoju Romu Žmuidzinavičiumi, medžiai papuošti paveikslais, iš metalo suvirintas bendruomenės medis – tai tik dalis specialiai festivaliui sukurtų instaliacijų. Neseniai buvo išbandyta dar viena instaliacija pavadinimu „Portalas į praeitį“.  Jų žada būti ir daugiau, bet apie tai sužinosite atvykę į renginį Trakų Vokėje.

Organizatoriai pasidžiaugė, kad festivalio lankytojus atidarymo proga VšĮ „Stalo teatras“ nudžiugins spektakliu visai šeimai „Avinėlio kelionė“.

Detalesnė programa visai netrukus, naujienas sekite Trakų Vokės bendruomenės ar Beepositive „Facebook“ paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius