-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traumuotą Šapranauską spektakliuose pakeis Smoriginas

Dėl filmavimo metu patirtos Vytauto Šapranausko traumos aktorius ateinančius du mėnesius negalės vaidinti spektakliuose „Vilnius – Dakaras“ ir „Mano žmonos vyras“. „Domino“ teatras, siekdamas nenuvilti savo gerbėjų, pažada, kad visi suplanuoti spektakliai įvyks, o juose vaidinantį V. Šapranauską pakeis pats spektaklių režisierius Kostas Smoriginas.
Kostas Smoriginas
Kostas Smoriginas / D.Matvejevo nuotr.

Vieninteliai režisieriaus pasirodymai

Lietuvos teatro, kino ir muzikos scenos veteranas pastaruoju metu daugiausiai dėmesio skiria režisūrai, todėl žiūrovų laukia itin reta galimybė išvysti Kostą Smoriginą, vaidinantį savo paties režisuotose komedijose „Mano žmonos vyras“ ir „Vilnius – Dakaras“.

„Pamatyti režisierių, vaidinantį savo paties režisuotame spektaklyje, yra unikalus atvejis. Tai bus pirmieji ir vieninteliai Kosto pasirodymai spektakliuose „Vilnius – Dakaras“ ir „Mano žmonos vyras“, – pasakojo „Domino“ teatro vadovas Egidijus Baranauskas.

Spektaklio režisierius yra ko gero vienintelis žmogus, kuris žino ne tik spektaklio eigą, žodžius, muziką, bet ir nuotaikas bei užkulisius.

„Šiuo metu jaučiuosi kaip prieš premjerą – jaudinuosi, nerimauju, jaučiu stiprų atsakomybės jausmą. Žinoma, pasistengsiu žiūrovų neapvilti ir suvaidinti taip, kaip šį vaidmenį buvau sukūręs savo galvoje. Prieš pradėdamas kurti spektaklį galvoje esu pervaidinęs visus vaidmenis. Man be abejo malonu grįžti į savo mylimą specialybę“, – pasikeitimus komentavo „Domino“ teatro režisierius ir aktorius Kostas Smoriginas.

Visi suplanuoti spektakliai įvyks

Teatras skubiai siuva naujus kostiumus Kostui Smoriginui ir derina naujus repeticijų grafikus.

Deja, dėl pasikeitusių aplinkybių pirmuosius spektaklius planuojama nukelti į kitas dienas. Jau šiandien žinoma, kad rugsėjo 8 dieną Šiauliuose suplanuotas spektaklis „Mano žmonos vyras“ įvyks lapkričio 18 dieną, o rugsėjo 9 dieną suplanuotas „Vilnius – Dakaras“ perkeliamas į lapkričio 19 dieną. Tikimasi, kad V. Šapranauskas į sceną grįš jau lapkričio mėnesį, o iki to laiko K. Smoriginas jo vaidmenį atliks dvidešimtyje spektaklių. Visa informacija apie pasikeitusius spektaklių laikus bus pateikiama „Domino“ teatro internetinėje svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius