Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Uspaskichą su jubiliejumi pasveikinti atvyko pats Obama (nuotraukos)

Netikėtumai ir staigmenos per Viktoro Uspaskicho jubiliejų prasidėjo prieš porą valandų iki renginio pradžios. Gausiai besirenkantys svečiai jubiliatui dovanų nešė irklą, golfo lazdų rinkinį, gitarą, daugybę paveikslų, knygų, Darbo partija sukūrė filmą apie savo lyderį, o Jogaila Morkūnas su Asta Valentaite įteikė medinę Viktoro skulptūrą su agurku. Tačiau prasidėjus pobūviui susirinkusiuosius dar labiau nustebino staiga pasirodęs Barackas Obama...
Viktoro Uspaskicho atvyko pasvekinti Barackas Obama
Viktoro Uspaskicho atvyko pasvekinti Barackas Obama / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Linkiu Viktorui Europos parlamente valdyti visą Europą“, – atvykęs į V. Uspaskicho jubiliejaus šventę linkėjo buvęs prezidentas Algirdas Brazauskas su žmona Kristina. Vėliau, pakviestas tarti sveikinimo žodį, jis pavadino save „Viktoru tėvu“ ir tikino, kad tokių žmonių daugiau per gyvenimą nėra sutikęs.

Jaučiuosi labai gerai. Pirmą penkiasdešimtmetį baigiau, galvoju ir kitą penkiasdešimtmetį taip pat aktyviai gyventi. Aplink mane gražios moterys, dukros, žmona – ko čia nesidžiaugti gyvenimu?Su raudonų gvazdikų puokšte atvykęs dizaineris Juozas Statkevičius tikino, kad ilgai galvoti, ką padovanoti jubiliatui nereikėjo – tačiau kas slypi pakuotėje, neišdavė.

Arūnas Valinskas „savo labai senam pažįstamam“ žadėjo padovanoti žmonos Ingos Valinskienės gyvai atliekamą dainą.

„Galėtų Lietuvoje būti daugiau tokių Viktorų“, – sakė prideramai pavėlavęs Seimo pirmininkas.

Petras Auštrevičius solenizantui padovanojo krūvą knygų, „kurios reikalingos, dirbant Europos parlamente“ – tarp jų ir testus erudicijos plėtimui.

Partijos kolegos sugalvojo per jubiliejaus šventimą Viktorui padovanoti filmą, kuriame užfiksuotas jo kaip politiko ir kaip žmogaus kelias iki dabar.

Pagaliau pasirodęs pats vakaro kaltininkas su šeima atvyko dviem mašinomis. Per tėvui itin svarbų vakarą politiką lydėjo visi keturi jo vaikai.

„Jaučiuosi labai gerai. Pirmą penkiasdešimtmetį baigiau, galvoju ir kitą penkiasdešimtmetį taip pat aktyviai gyventi. Aplink mane gražios moterys, dukros, žmona – ko čia nesidžiaugti gyvenimu?“, – retoriškai klausė V. Uspaskichas, pridurdamas, kad jis – dar ir jaunas tėvas (tuo metu priglaudęs savo jauniausią dukrą).

Neišėjo rūpintojėlis – dovanosime Viktorą su agurku...Visi svečiai jubiliatą sutiko atsistoję ir plodami. Tiesa, kai kurie svečiai atvyko vėliau už patį šventės savininką. Asta Valentaitė ir Jogaila Morkūnas pasirodė su sunkia medine skulptūra rankose.

„Neišėjo rūpintojėlis – dovanosime Viktorą su agurku“, – savo stiliumi dovaną pakomentavo šou verslo atstovas.

Kiek vėliau į pokylį atėjusi Viktoro mama Zinaida sakė, kad jai taip patiko sūnaus namai, kad buvo gaila juos palikti.

„Net nesitiki, kad jam jau tiek daug metų“, – lėtai kalbėdama stebėjosi senolė. Ją svečiai taip pat pasitiko pagarbiais plojimais.

Vėluodamas beveik valandą galiausiai pasirodė ir vakarėlių liūtas Mantas Petruškevičius su moterų palyda.

„Galvojome, kad bus didelė eilė – nes juk labai daug žmonių pakviesta, todėl nusprendėme pavėluoti“, – aiškino ponių stilistas.

Po oficialių (ir nelabai) kalbų, prasidėjus pramoginei vakaro daliai, netoli „Vikondos“ pasirodė kažkur matytas tamsiaodis – vėliau paaiškėjo, kad garsiausio Kėdainių (o gal ir Lietuvos) žmogaus pasveikinti atvyko pats JAV prezidentas Barackas Obama. Tik akyla akis galėjo pažinti, kad juo didžiajam vakarui tapo aktorius Ramūnas Rudokas. Tenka pripažinti – V.Uspaskicho jubiliejuje – viskas įmanoma...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius