-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaido Baumilos atsisveikinimas prieš kelionę į JAV

Šį penktadienį, birželio 12 dieną Vilniaus „Helios“ klube įvyks vieno geriausių ir geidžiamiausių jaunosios kartos atlikėjų Vaido Baumilos koncertas.
Dainininkas Vaidas Baumila.
Dainininkas Vaidas Baumila. / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Šiuo metu daininikas aktyviai įrašinėja naują albumą, apie kurio pasirodymo datą jis kol kas tyli, bei ruošiasi gastrolėms Amerikoje. Už Atlanto Vaidas ketina praleisti dvi savaites koncertuodamas Amerikos Lietuvių bendruomenėms bei keliaudamas. Prieš išvykdamas į JAV Vaidas Vilniuje žada neeilinį pasirodymą, kurio metu atliks visus žinomiausius savo hitus ir pristatys dar negirdėtus kūrinius iš paslaptimi apgaubto naujojo savo albumo.

Vaido vadybininkas Vilius Survila teigia, kad šis koncertas bus puikus pavyzdys, parodysiantis, kokį aukštą atlikimo ir sceninio pasiruošimo lygį Vaidas pasiekė liedamas prakaitą studijoje ir koncertuodamas įvairiuose renginiuose. „Nors jis ir jaunas, tačiau drąsiai gali lygiuotis į tokius scenos grandus kaip Marijonas Mikutavičius, Stano ir kitus ilgamečius Lietuvos populiariosios muzikos atlikėjus“, – sakė vadybininkas.

Organizatoriai koncerte tikisi sulaukti daug Lietuvos garsenybių ir Vaido draugų, kurie atlikėjui linkės geros kelionės bei sėkmės įrašinėjant naujas dainas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius