Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„VAROM! Summer fest“ šį savaitgalį skambės ir naujausios Donato Montvydo dainos

Europos ir Lietuvos scenas šturmuojantis Donatas Montvydas užsuks ir į gamtos prieglobstyje vyksiantį jau penktąjį „VAROM! summer fest“.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Organizatorių nuotr.

Donatas Montvydas visą vasarą rengs akustinius koncertus, dalyvaus jau šį penktadienį birželio 30 d. prasidėsiančiame „VAROM! summer fest‘17“.

Atlikėjas festivalyje dalyvaus visai neseniai pristatęs naują kūrinį. „Naujausia mano daina „Move Your Body“ turi visus hito bruožus, tačiau tai nėra svarbiausia, – aš darau tai kas man patinka“, – sako Donatas Montvydas.

Donatas Montvydas pats mėgsta aktyvų gyvenimo būdą, nuolat sportuoja ir nenustoja siekti savo tikslų. Regis tuoj bus pasiektas dar vienas iš jų, nes naujausias jo darbas „Move Your Body“ pristatytas visuomenei vos prieš kelias dienas jau nenustoja skambėti tiek radijo eteryje, tiek muzikos platformose.

„VAROM summer fest‘17“ koncertinėje programoje pasirodys ir kiti atlikėjai, kaip teigia organizatoriai, savo sričių geriausieji ar žinomiausieji: žymusis pankas Nėrius Pečiūra, sunkiosios muzikos atstovai, jaunimo muzikos konkurso pirmosios vietos nugalėtojai – „Inside Black“, didžiausias būrys muzikantų scenoje su „Afrikos būgnais“, garsiausia Lietuvos arfos atstovė, pasaulinių konkursų dalyvė Aistė Baliunytė kartu ir fleitininku Vyteniu Gursčiu, garsiausias ir didžiausius žmonių kiekius Lietuvoje pritraukiantis gongų muzikos atstovas Vyrenijus Andrijauskas.

Renginio metu tradiciškai didelio susidomėjimo ir vertės įgaunant žinių sulaukia festivalio paskaitos. Šiais metais lektoriai Ignas Bakėjus, Tomas Stasiukaitis, Giedrius Švetkauskas, Gita Ramana, Darius Ražauskas, Asta Ivaškevičiūtė, Mindaugas Vidugiris ir kiti pažers žinių viešo kalbėjimo, bendravimo įgūdžių tobulinimo, šeimos ir santykių darnos, savęs pažinimo ir laimės siekimo temomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius