-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vėl pakvies „Tamsta“ muzika“ festivalis

Daugybę draugų muzikos pasaulyje turintis gyvos muzikos klubas „Tamsta“ liepos mėnesį ruošia antrą grandiozinį linksmybių, geros muzikos ir aktyvios veiklos užtaisą, teigiama klubo išplatintame pranešime saudai.
Festivalio logotipas
Festivalio logotipas / „Tamstos“ nuotr.

Šiltas, jaukus ir supermuzikalus festivalis „Tamsta“ muzika“ visus į Dzūkiją sukvies paskutinįjį liepos mėnesio savaitgalį, liepos 30–31dienomis.

Šiųmečiame festivalyje kartu su lietuvaičiais šėls ir savo muziką dovanos nepakartojami švedai „Little Dragon“, gera nuotaika ir muzika festivalio lankytojus apdovanos „InCulto“. Ne ką mažiau ryžtingai nusiteikęs Algirdas Kaušpėdas, festivalyje atskleis visą „Anties“ didybę. Gerokai pasipurtyti privers tūkstantines minias lengvai išjudinantys „G&G Sindikato“ vyrai. Romantiški ir elegantiški Leon Somov ir Jazzu dalinsis savo meilę muzikai, o humoro dozę klausytojams įteiks pašėlę „BIX“. Gausų gerbėjų būrį jau turintys „Freaks On Floor“ dovanos dainas iš savo vos pasirodžiusio debiutinio albumo „Freaky Wonder“. Svajokliai „Empti“ išmaudys susirinkusius jausmų jūroje, o „Svastikos Sukitės Greitai (arba tiesiog SSG) su Algiu Ramanausku – Greitai čia pat surengs „kontrastinį dušą“ su sodrios ironijos doze. Festivalyje taip pat pasirodys klubo „Tamsta“ sceną neretai drebinantys ir pilnas sales renkantys pasiutėliai „BrassBastardz“, linksmieji funk ir disco propaguotojai „Saulės kliošas“, trankios „Bitės“, visų kartų mylimi „Poliarizuoti stiklai“, ne truputėlio neliūdni „Liūdni slibinai“, talentą jau įrodę „Jing‘a‘ling“, „Rezervuota“ ir daugybė kitų. Vandenyje žėrintys saulės blyksniai, pušų paunksmė, šimtai šypsenų, trankūs šokiai, draugiškas palapinių miestelis ir dar dešimtys dalykų, dėl kurių verta atvykti... Kad suprastum, kaip nuostabiai gamtoje atsiskleidžia muzika.
Daugiau informacijos: www.tamstamuzika.lt

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius