-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktoras Diawara kviečia užsukti į ilgai puoselėtą „Loftą"

Rugsėjo 24-osios vakarą viena šviežiausių ir madingiausių Vilniaus vietų naujamiestyje įsikūręs menų fabrikas „Loftas“ pirmą kartą priims svečius be įėjimo mokesčio. „Lofto“ šeimininkas V.Diawara (Vee) sako, kad durys bus plačiai atidarytos dėl GREEN NIGHT idėjos – siekiant propaguoti klubinę kultūrą Vilniuje, suteikti kokybišką laisvalaikį.
Renginio „Green Night“ pristatymas
Renginio „Green Night“ pristatymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Rugsėjo 24-osios vakarą čia laukia ne tik įdomus reginys, bet ir proga pirmą kartą ateiti į naują vietą, kurioje telpa iki tūkstančio žmonių. Pasak Vee, nemokamų renginių „Lofte“ iki šiol dar nebuvo ir ateityje neplanuojama.

„GREEN NIGHT‘ui ruošiame originalią programą. Tai bus projektas „The Best of No DJ‘s“. Po vienu stogu susirinks praktiškai visi atlikėjai, kurie tuo metu bus Lietuvoje ir su kuriais esu daręs No DJ‘s projektus: Donatas Montvydas, Erica Jennings, Giedrė Rimšaitė, Markas iš „Green City“, Žilvinas iš „Flamingo“... Bus daug muzikantų. Iš tikrųjų visa mano šeima, komanda ir draugai, su kuriais bendradarbiauju jau beveik 4 metai“, – apie GREEN NIGHT vakaro programą „Lofte“ pasakoja V. Diawara.

Viena iš pagrindinių No DJ‘s taisyklių – ekspromtas. Kadangi tai yra ne koncertas, o didžėjų setas, projekte bendradarbiauja tik profesionalai. Tiek atlikėjai, tiek didžėjai nuolatos improvizuoja, taikosi prie netikėtų muzikos krypčių ir stilių. Kiekvienas pasirodymas – unikalus, nerepetuotas.

„Mėgstame daryti taip, kad nuolat kas nors vyktų. Būna daug ir įvairių gyvų pasirodymų. Nėra taip, kad per vieną valandą parodome visą programą ir tada groja DJ. Jei iš „Lofto“ išeisi 2 val. nakties, iš kitų, kurie buvo iki 3 val., išgirsi, kad kažką įdomaus praleidai, o iš tų, kurie išėjo dar vėliau, išgirsi, kad ir 4 val. kažkas vyko. Stengiamės palaikyti šou tiek su didžėjais, tiek su šokėjais, daryti siurprizus ne tik ausiai, bet ir reginius akiai“, – pasakoja V. Diawara.

GREEN NIGHT naktį, kurios metu bus galima laisvai migruoti iš vieno klubo į kitą ir rinktis sau patinkančią muziką, dovanoja „Tuborg“ alaus gamintojai, su V. Diawara bendradarbiaujantys ir įvairius klubinius renginius organizuojantys jau nuo šio pavasario.

„Labai norėčiau, kad GREEN NIGHT metu vyktų migracija ir tikiuosi, kad oras tam nepamaišys, o žmonės nesirinks savo tradicinių vietų, į kurias ir taip eina kiekvieną savaitgalį. Klubai tai progai pasistengs sudaryti kuo geresnes muzikines programas ir tikrai tikiuosi, kad Vilnius tą vieną naktį triukšmaus“, – sako vienas GREEN NIGHT ambasadorių V. Diawara.

Rugsėjo 24 d. GREEN NIGHT‘ui startą paskelbs iš viso vienuolika didžiųjų sostinės naktinių klubų ir muzikinių vietų, kurios pakvies nemokamai pažinčiai ne tik su klubiniu sostinės gyvenimu, bet ir lietuviškos muzikos progresu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius