-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilniaus Gospel festivalis“ kviečia pažinti „gospel“ stiliaus muziką

Lapkričio 11-13 dienomis Vilniuje vėl skambės „Gospel“ muzikos garsai. Šiemet „Vilniaus Gospel festivalio“ organizatoriai pristato kiek kitokią programą nei įprastai – muzikos pedagogai, chorvedžiai, vokalistai bei visi, norintys susipažinti su „gospel“ muzika ir atlikimo praktika yra kviečiami dalyvauti „Vilniaus Gospel festivalio“ mokymuose.
Monica Tornvuist veda mokymus
Monica Tornvuist veda mokymus / M.Kundroto nuotr.

Jau devynerius metus organizuojamas festivalis – vienintelis Lietuvoje tradicinis renginys, kuriame atliekama tik „gospel“ muzika. Festivaliuose dalyvauja chorai, ansambliai, solistai ir dirigentai iš Lietuvos, Švedijos, JAV, Ukrainos, Latvijos. Festivalių metu vyksta koncertai, mišios, kūrinių pristatymai, mokyma.

Šiais metais organizuojamas gospel kūrinių pristatymo/mokymų kursas – pasiruošimas 2012 m. 10-ąjam jubiliejiniam festivaliui.

Renginys vyks 2011 m. lapkričio 11-13 d. Vilniuje – Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, Lietuvos kino, teatro ir muzikos muziejuje bei kitose erdvėse. Čia bus organizuojamos paskaitos ir praktiniai seminarai, susiję su „gospel“ dirigavimo, atlikimo (vokalo bei judesio) menu, darbo su chorų metodikos vadovams pristatymas, įvadas į 2012-ųjų metų festivalį, koncertų peržiūra bei muzikos vakaras-koncertas. Praktikų metu mokymų dalyviai turės galimybę patys muzikuoti prie suburto dalyvių choro, taip pat muzikos vakaro metu atlikti mokymų metu išmoktas giesmes patys.

Mokymus ves ilgametė „Vilniaus Gospel festivalio“ bičiulė, dainininkė, muzikos mokytoja ir chorų vadovė iš Švedijos Monica Tornvuist. Taip pat chorų vadovai ir atlikėjai, aktyviai koncertuojantys visoje Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius