Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniečių laukia saldžiausia šventė

Gruodžio 19 d. 19 val., Vilniaus Rotušės aikštėje šimtai „Karvutės“ saldainių mėgėjų mainysis atsineštais naminiais ir įvairių pasaulio šalių skanėstais. 
„Karvutės“
„Karvutės“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Stiklas

Kuo daugiau saldainų atsinešama, tuo į daugiau įdomių pasaulio „karvučių“ 10 min. trukmės šventėje išmainoma.

„Karvutėmis“ vadiname viską, kas pagaminama iš pieno ir cukraus: karamelę, irisus, „Rududu“, „Toffi“, „Fudge“ ir pan. Naminių „karvučių“ receptų rasite: www.karvutes.lt.

Saldžiausioje Vilniaus šventėje pritaikomas vienas lietuvių identiteto elementas – tąsios vaikystės „karvutės“. Tai daroma tam, kad būtų skatinamas bendravimas ir atsivėrimas kitam, kad būtų priminta, jog esame stiprūs tuo, kas mus tarpusavyje sieja.

„Jei sugebėsime pasikeisti saldainiais ir nuoširdumu su nepažįstamaisiais, tuomet nebus neįveikiamų kliūčių. Nes būtent tokiu keliu einame spręsdami gyvenimo situacijas: atsiverdami kitiems, žvelgdami toliau nei „aš ir mano norai“ – kartą pasakė Mindaugas Stiklas, „karvučių“ mėgėjas, į renginį pasiruošęs ateiti su itališkomis „karvutėmis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius