-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje audrą kels gyvos muzikos legendos

„Legendos nemiršta!“ – tokiu skambiu šūkiu gyvos muzikos klubas „Tamsta“ vilniečius ir miesto svečius kviečia į „medinio“ roko legendų „Poliarizuoti stiklai“ koncertą. Jis dovana tikrų melomanų ausims taps jau šį šeštadienį, rugsėjo 19-ąją.
Lietuviškais AC/DC neretai vadinami „Poliarizuoti stiklai“ savo karjerą pradėjo nuo dabartinio Vilniaus pedagoginio universiteto diskotekų, o galiausiai buvo pastebėti kaip naujo roko žanro – „medinio“ – kūrėjai.
Lietuviškais AC/DC neretai vadinami „Poliarizuoti stiklai“ savo karjerą pradėjo nuo dabartinio Vilniaus pedagoginio universiteto diskotekų, o galiausiai buvo pastebėti kaip naujo roko žanro – „medinio“ – kūrėjai. / M.Paškausko nuotr.

„Norime, kad šios legendinės grupės gerbėjai prisimintų, kokią pirtį užkuria ši penkeriukė. Na, o tie, kurie nepamena, nes buvo per maži, šeštadienį turės puikią progą susipažinti“, – kartu pakratyti galvas kviečia „Tamstos“ komanda.

1980 metais krūvon susibūrusi vokalisto Šarūno Mačiulio, bosisto Viktoro Beriozovo, gitaristų Jono Vasilevičiaus ir Arvydo Skernevičiaus bei būgnininko Aleksejaus Aslanovo kompanija iki šiol sugeba sutraukti minias gerbėjų ir užvesti juos vos keliais akordais. „Anuomet sėdėjom ir galvojom kaip pavadinti tai, ką grojame. Hardas? Metalas? Niekas netinka. Visi grojam mediniais instrumentais (tada viskas buvo iš medžio). Nereikėjo ilgai galvoti – medinis rokas nusprendėme“, – yra sakęs „Poliarizuotų stiklų“ lyderis Šarūnas Mačiulis.

Pradžia – šeštadienį, 21 val. Koncerto kaina – 15 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius