Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vilniuje koncertuos argentiniečių atlikėja Gabia Veronica

Gruodžio 18 dieną Vilniuje koncertuos dainininkė iš Argentinos Gabia Veronica, rašoma pranešime spaudai.
Gabia Veronica
Gabia Veronica / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Koncertas Muzika

Populiarios, aistra trykštančios atlikėjos koncertas vyks Vilniuje, kamerinėje meno erdvėje „Kvartirnik“, įsikūrusioje Antakalnio g. 39, gruodžio 18 dieną, 17 valandą.

Gabia Veronica gimė ir jaunystę praleido Argentinos muzikos širdimi vadinamame Rosarijuje. Nuo vaikystės ji traukė vietinių muzikos atstovų dėmesį, kurie jai patarė lavinti savo talentą už gimtosios šalies ribų.

Jos programoje skamba laiko patikrintos, melodingos, romantiškos Argentinos, Urugvajaus, Brazilijos ir Anglijos baladės bei hitai. Jaunoji dainininkė turi retą derinį: sodrų ir gilų balsą, katinišką plastiką, išorinį ir vidinį grožį ir savitą stiliaus pojūtį (menininkė apsieina be mados dizainerių ir visažistų pagalbos).

Kaip rašoma pranešime spaudai, kita reta jos savybė – pagarba ir domėjimasis visomis tų šalių kultūromis ir kalbomis, į kurias likimas atvedė dainininkę, todėl romantiškų jausmų vedama į Lietuvą atvykusi atlikėja papildė savo jau turimą nemažą kalbinį repertuarą, kuriame yra ispanų, katalonų, brazilų, anglų, iš dalies prancūzų ir lietuvių kalba, kurią įvaldė visai neblogai.

Būdama atviros ir kosmopolitiškos sielos, dainininkė draugauja su pačių įvairiausių muzikos stilių atlikėjais: nuo Dominico Millerio ir kitų Stingo muzikantų (su kuriais ji dainavo ne kartą) iki Boriso Grebenščikovo.

Kiekvienas atlikėjos pasirodymas – tai aistrų kova, nematomas dialogas su kiekvienu atvykusiu į koncertą, seksualumo ir meilės jūra. Dainininkei akomponuos subtilus, įvairiapusis pianistas Daumantas Slipkus.

Bilietai (kurių bus tik 35) į vienintelį dainininkės koncertą parduodami visose Bilietai.lt kasose ir internetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius