Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje koncertuos net dvi Londono pankroko legendos

Krizė ir ekonominis sunkmetis visais laikais buvo maištininkų era. Tradicijas reikia gerbti, todėl pirmasis 2010 metų agentūros „RELAX Live!“ renginys savo turiniu atitiks laikotarpį – scenoje pasirodys net dvi pankroko legendos iš Londono.
Pankroko legendos: grupės „UK Subs“ ir „The Vibrators“
Pankroko legendos: grupės „UK Subs“ ir „The Vibrators“ / Plakatas

Pankrokas – roko muzikos atmaina, susiformavusi XX a. aštuntojo dešimtmečio pradžioje JAV iš garage roko, pasižyminti paprastumu, energingumu, greitumu. Jungtinę Karalystę pankroko banga užplūdo 1976-aisiais. Pirmosios grupės Jungtinėje Karalystėje – „Sex Pistols“, „The Clash“, „The Damned“. Šalia jų visuose geriausių britų pankroko grupių sąrašuose galima aptikti kitas dvi, kurios dažniausiai koncertuoja kartu. Tai Londono pankroko pasididžiavimas – grupės „UK Subs“ ir „The Vibrators“.

„UK Subs“ – britų pankroko grupė, susikūrusi 1976 metais Londone, Anglijoje. Vokalistas ir įkūrėjas Charlie's Harperis vis dar groja grupėje ir yra pagrindinė jos figūra. Nedaug grupių pasaulyje gali pasigirti tokiu dideliu dainų kiekiu, kurias atlieka kitos grupės – pradedant nuo Dag Nasty ir baigiant „Guns N’Roses“.

„UK Subs“ populiarumas neblėsta. Jų albumai dabar, nors ir neužima aukštų reitingų pozicijų, yra nuosekliai perkami. Taip pat perkami ir  kitų būsimo koncerto dalyvių albumai.

„The Vibrators“ – Londone 1975 metais susikūrusi britų pankroko grupė. Ji išgarsėjo per pirmąją šio muzikos stiliaus populiarumo bangą.  „The Vibrators“ yra pankroko judėjimo veteranai, aktyviai koncertuojantys ir šiandien. Du grupės nariai ir įkūrėjai groja joje iki šiol – tai vokalistas ir gitarininkas Ianas Knox‘ Carnochranas ir būgnininkas Johnas Eddie‘ Edwardsas.

Veteranai „The Vibrators“ jau išleido keliolika albumų. 2009 metais grupė atšventė savo 33 metų jubiliejų ir vis dar surengia po 120 koncertų per metus – puikus ilgaamžiškumo pavyzdys.

Dvi Londono pankroko legendos vienintelį koncertą Baltijos šalyse surengs 2010 m. vasario 1 d., 19 val., Vilniaus klube „New York“. Bilietus į šį renginį galima įsigyti „Tiketos“ kasose ir internetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius