-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilnius Temperature“ dovana – grupės „Bekešo vilkai“ koncertas

„Vilnius Temperature” vienerių metų gimtadienio atgarsiai pasiekė net Londoną. Tą vakarą sostinės „Vasaros terasa” buvo sausakimša.
„Bekešo vilkai“ pakvietė į koncertą
„Bekešo vilkai“ pakvietė į koncertą / „Bekešo vilkų“ archyvo

„Vilnius Temperature” vienerių metų gimtadienio atgarsiai pasiekė net Londoną. Tą vakarą sostinės „Vasaros terasa” buvo sausakimša.

Šokiai ir dainos lietuje, skėčių jūra, ypatingas gimtadienio tortas, nepamirštamas ir specialus „Golden Parazyth“ pasirodymas – tai tik keletas faktų iš pirmojo ir visapusiškai sėkmingo „Vilnius Temperature” gimtadienio.

„Vilnius Temperature” kūrėjų komanda prie šventinio stalo ilgai neužsisėdėjo ir kviečia į dar vieną pasimatymą gyvai. Šį ketvirtadienio vakarą „Vilnius Temperature On Stage” ciklą ir gyvų koncertų tradiciją „Vasaros terasoje“ pratęs viena geriausių funk acid jazz muziką grojančių grupių visoje Lietuvoje – „Bekešo vilkai”.

VIDEO: Vilnius Temperature On Stage | Fusedmarc | Flashback

Orginalias dainas atliekanti grupė „Bekešo vilkai“ susibūrė dar 2003 metais. Pirmasis jaunųjų atlikėjų pasirodymas buvo netikėtai sėkmingas: iš pradžių trijų klasės draugų paruoštas koncertas pakeitė klasės mokinių vaidinimą, o vėliau vaikinai netgi buvo pakviesti groti Užupio respublikos nepriklausomybės dienos šventėje. Ten juos „Bekešo vilkų“ vardu ir „pakrikštijo“ pats Užupio respublikos prezidentas Romas Lileikis.

Metams bėgant grupės sudėtis nuolat pildėsi ir keitėsi. Šiuo metu „Bekešo vilkai” scenoje pasirodo net devyniese: gitara groja Vytautas Rasimavičius, bosine gitara – Mantas Šilanskas, klavišiniais – Vytas Bikus, mušamaisiais Jonas Narbutas, perkusija Vytautas Varanka, pučiamųjų instrumentų garsais džiugina trombonistas Jievaras Jasinskis, saksofonistas Karolis Levarauskas, trimitininkas Adas Meškėnas ir, žinoma, nuostabaus balso savininkė – vokalistė Girmantė Vaitkutė.

Lig šiol sostinės temperatūros svyravimus scenoje matavo bliuzrokeriai iš Vilniaus „Garbanotas Bosistas“, iškalbingasis Pilaitės atstovas Markas Palubenka, šiauliečių indie roko grupė „Colours Of Bubbles“, intelektualieji „Fusedmarc“, džiazo be standartų kūrėjai „Sheep Got Waxed“ ir Lietuvos elektroninės muzikos pasididžiavimas „Golden Parazyth“. Visi jie – perspektyvios jaunosios kartos Lietuvos grupės ir atlikėjai, grojantys tik gyvai ir atstovaujantys skirtingų muzikos stilių scenas.

Geriausio metų socialinio projekto internete kūrėjai „Vilnius Temperature“ užtikrina, kad visi koncertai būtų nemokami ir visiems prieinami. Lankytojų už įėjimą į grupės „Bekešo vilkai“ koncertą šį ketvirtadienį yra prašoma sumokėti tiek, kiek jie manys esant verta. Visos surinktos lėšos atiteks atlikėjams. Koncerto „Vasaros terasoje“ pradžia – 20:00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius