-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visuomenininkai padėkojo geriausių Kauno iniciatyvų autoriams

Beveik tūkstantis kauniečių sugužėjo į Vytauto Didžiojo universiteto didžiąją salę, kur vyko visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ padėkos vakaras. Jo metu buvo apdovanotos geriausios Laisvo, Unikalaus, Šviesaus, Klestinčio ir Sveiko Kauno iniciatyvos.
Renginio akimirkos
Renginio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Labai smagu matyti taip sparčiai bundantį Kauną. Tik iniciatyvių žmonių dėka kartu kuriame miestą, kuriame gera mums visiems ”, – teigė visuomeninės organizacijos “Vieningas Kaunas” lyderis Visvaldas Matijošaitis.

Šventinio vakaro metu koncertavo Jeronimas Milius, Karina Krysko, Viktorija Streiča, Gitana Pečkytė, Virgilijus Noreika ir Algirdas Kaušpėdas. Legendinės roko grupės „Antis“ įkūrėjas renginį pradėjo neoficialiu Kauno himnu tapusia daina „Budinkim Kauną!”.

„Džiaugiuosi, kad šis trečią kartą vykstantis renginys suspėjo tapti miestiečių mėgiama tradicija. Kasmet sulaukiame vis daugiau ir daugiau pasiūlymų nominacijoms, o tai leidžia tikėti, kad geriausių miesto iniciatyvų autoriams dėkosime dar ne vienerius metus“, – džiaugėsi visuomeninės „Vieningo Kauno“ direktorius Povilas Mačiulis.

Daugiau nei mėnesį vykusio internetinio balsavimo metu net keli tūkstančiai kauniečių intensyviai balsavo už savo numylėtinius. Iš 25 nominantų išrinkti penki laureatai buvo apdovanoti ąžuolo giles simbolizuojančiais meno kūriniais. 

„Unikalus Kauno“ apdovanojimas atiteko Tarptautiniam Kauno kino festivaliui. „Šviesaus Kauno“ Pažaislio muzikos festivaliui. „Laisvo Kauno“ festivaliui „Kaunas Jazz“ . „Sveiko Kauno“ kritinei masei Kaune. „Klestinčio Kauno“ KTU „Santakos“ slėniui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius