-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytauto V. Landsbergio kūrybos vakaras Šiauliuose

Vasario 18-ąjąj Chaimo Frenkelio viloje („Aušros“ muziejuje, Šiauliuose) žinomas Lietuvos teatro ir kino režisierius, poetas, publicistas, visuomenės veikėjas, pasakų vaikams autorius, bardas Vytautas V. Landsbergis surengs savo kūrybos vakarą pavadinimu „Balti klavišai“, praneša organizatoriai.
Vytautas V. Landsbergis
Vytautas V. Landsbergis / Organizatorių nuotr.

Koncerto metu skambės naujos Vytauto sukurtos dainos, taipogi senos ir gerai pažįstamos šio autoriaus baladės, romansai.

„Išgirsite ištraukų iš naujų mano knygų apie nemirtingąjį Rudnosiuką ir žiauriai įsimylėjusį briedį Eugenijų Uogieniną. Koncerto metu bus ir staigmenų, vyks žaisminga loterija, kurios metu galėsite išlošti knygų bei kompaktinių plokštelių“, – sako autorius, pristatydamas koncertą.

Tad vakaras žada būti įvairialypis, kaip ir Vytauto V. Landsbergio literatūra, kurioje dera absurdas, humoras ir gilios įžvalgos. Dozę pozityvios energijos garantuoja geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius