-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žemės dienai – Paltanavičiaus fotoparoda ir mažųjų dainos

Penktadienį, kovo 20 d., Vilniaus mokytojų namuose, kaip ir visame pasaulyje, minima Žemės diena. Ši šventė pagal susitarimą pažymima 12 valandą, kai skirtingose pasaulio vietose skambinami varpai, rengiamos eisenos, keliamos vėliavos. Mokytojų namų darbuotojai taip pat sveikins Vilniaus gatvės praeivius, ragindami trumpam stabtelėti ir susimastyti apie šios dienos svarbą bei iškeldami Žemės vėliavą.
Saugoma žemė
Saugoma žemė / Photos.com

14 val. Atvaizdų galerijoje (mažojoje salėje) bus atidaryta gamtininko, rašytojo, fotografo Selemono Paltanavičiaus fotografijų paroda „Kalbėti apie gamtą ir apie mus“. Parodoje bus eksponuojamos įvairių vabzdžių, paukščių bei augalų nuotraukos.

Atidaryme dalyvaus ir į mokinių klausimus atsakinės pats nuotraukų autorius. S. Paltanavičių kalbins Vilniaus Žemynos pagrindinės mokyklos mokiniai. Renginyje svečiai išgirs gyvą moksleivių muziką ir dar niekur negirdėtus instrumentinius paukščių balsus. Parodos durys bus atviros visiems iki balandžio 3d.

15 val. didžiojoje salėje šventinis koncertas „Žemė kėlė žolė“, kuriame dalyvaus net 17 Vilniaus ikimokyklinių įstaigų. Čia savo pasirodymus bei piešinių ekspozicijas pedagogai ir vaikai taip pat sies su gamta ir ekologija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius