Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiemos šventėms Lietuvoje – rusiškas „Spragtukas“

Gruodžio pabaigoje į Lietuvą atvyks viena garsiausių baleto trupių „Moscow City Ballet“, pristatysianti šventinį klasikinio Piotro Čaikovskio baleto spektaklį „Spragtuktas“. Pasaulinį pripažinimą pelniusi „Moscow City Ballet“ trupė šventinius pasirodymus surengs gruodžio 27 d. „Žvejų kultūros rūmuose“ Klaipėdoje, gruodžio 30 d. „Sporto halėje“ Kaune ir gruodžio 31 d. „Utenos pramogų arena“ Vilniuje.
Baleto spektaklis „Spragtuktas“
Baleto spektaklis „Spragtuktas“ / „Moscow City Ballet“ nuotr.

Bilietus į šventinius „Moscow City Balet“ pasirodymus Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje jau dabar galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu. Su „Laisvalaikio“ kortele taikoma 10 procentų nuolaida (1 bilietui). Detali informacija apie šio koncerto bilietus ir kainas yra pateikta interneto svetainėje www.bilietai.lt.

1988 metais įkurta „Moscow City Ballet“ yra viena sėkmingiausių baleto meistrų trupė pasaulyje, savo šokio precizika ir jausmingumu jau keletą dešimtmečių žavinti tiek išrankius meno ekspertus, tiek pradedančius pažintį su šokio menu žiūrovus. „Moscow City Ballet“ kolektyve yra daugiau nei 50 narių, daugelis jų – trupės vadovo Viktoro Smirnovo ir jo žmonos primabalerinos Liudmilos Narubasenko mokiniai. Klasikinio baleto mokyklos tradicijas tęsiančios trupės šokėjai yra baigę geriausias Rusijos ir Ukrainos baleto mokyklas.

„Moscow City Ballet“ yra viena sėkmingiausių klasikinio šokio meistrų trupių, užkariavusi ne tik Rusijos, bet ir viso pasaulio žiūrovų širdis. Per ilgiau nei 20 gyvavimo metų „Moscow City Ballet“ gastroliavo Korėjoje, Belgijoje, Egipte, Kipre, Vokietijoje, Olandijoje, Hong Konge, Airijoje, Izraelyje, Japonijoje, Kinijoje, JAV ir daugelyje kitų pasaulio šalių. Nuo 1991 m., kai ši klasikinio šokio meistrų trupė pristatė „Gulbių ežerą“ keliolikoje Britanijos scenų, jie salose praleidžia daugiau laiko negu Maskvoje. „Moscow City Ballet“ vien Didžiojoje Britanijoje Rusijos surengė daugiau nei 2 tūkst. pasirodymų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius