Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomiausi Lietuvos teatrai plačiau atvers savo duris

Kovo 21 d., artėjančios tarptautinės teatro dienos proga, startuoja kultūros gido Teatrai.lt iniciatyva „Kviečiu tave į teatrą“. Visą savaitę meno gerbėjai galės įsigyti du bilietus už vieno kainą į žinomiausių Lietuvos teatrų spektaklius.
teatro_savaite_695x336
teatro_savaite_695x336

Ketvirtus metus rengiamoje iniciatyvoje šiemet dalyvauja virš 20 šalies teatrų, kūrybinių susivienijimų ir kultūros renginių organizatorių. Jie kviečia į beveik 100 spektaklių, pasirodymų ir koncertų, kurių geografija – nuo sostinės iki nedidelių šalies miestų.

Iniciatyvoje „Kviečiu tave į teatrą“ dalyvauja Lietuvos nacionalinis dramos teatras, Kauno nacionalinis dramos teatras, Klaipėdos dramos teatras, Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, Kauno valstybinė filharmonija, Vilniaus kamerinis teatras, Keistuolių teatras, Lietuvos rusų dramos teatras, E.Nekrošiaus teatras „Meno fortas“, Menų spaustuvė, „Idioteatras“, „Atviras ratas“ ir kiti.

„Pagrindinis šios iniciatyvos tikslas – padėti susitikti teatrui ir žiūrovui. Dar yra nemažai žmonių, kurie neišgali eiti į teatrą už įprastą kainą. Kita vertus, tai puiki galimybė pamatyti daugiau spektaklių ir prisiekusiems šio meno mylėtojams. Per trejus metus nuperkamų bilietų skaičius išaugo aštuonis kartus – iki 10 tūkstančių praėjusiais metais. Tai parodo, kad ši iniciatyva yra labai laukiama“, – sakė Teatrai.lt redaktorė Ugnė Kačkauskaitė.

Iniciatyva „Kviečiu tave į teatrą“ vyks kovo 21–27 dienomis. Visą dalyvaujančių teatrų ir spektaklių sąrašą galima rasti Teatrai.lt svetainėje, arba paspaudus čia.

Akcijos bilietus galima įsigyti www.teatrai.lt svetainėje, Teatrai.lt kasose, taip pat www.tiketa.lt svetainėje, „Tiketa“ mobiliąja programėle ir visose „Tiketa“ kasose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius