Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Sirenos 2019“: smuikininkė Lora Kmieliauskaitė – apie tai, ko negalima pervertinti

Muzikos ir medijų performanso „This Order Goes Wrong“ atlikėja smuikininkė Lora Kmieliauskaitė dalijasi savo mintimis apie kritiką teatre ir įvardija tai, ko, jos nuomone, niekaip negalima pervertinti. 
Lora Kmieliauskaitė
Lora Kmieliauskaitė / Dovilės Dagienės nuotr.
Temos: 1 „Sirenos“

Tarptautinio teatro festivalio „Sirenos“ Lietuvos teatro vitrinoje rugsėjo 29 d. žiūrovai išvys muzikos ir medijų performansą „This Order Goes Wrong“, kurio centre – L.Kmieliauskaitė ir jos smuikas. Šis performansas sukurtas pagal nerimo sutrikimus ir panikos atakas patyrusių žmonių liudijimus, Senekos ir Cicerono tekstus.

VIDEO: #TiesaKlaida Smuikininkė L.Kmieliauskaitė – apie tai, ko negalima pervertinti #Sirenos2019

Operatorė: Alvita Daukantaitė

Artėjančio Vilniaus tarptautinio teatro festivalio „Sirenos“, vyksiančio rugsėjo 25-spalio 13 dienomis, šių metų tema – „Ryšio klaida“, apjungianti festivalio tarptautinę ir lietuviškąją programą. Visi festivalio spektakliai ir programa yra čia.

„Tiesa/Klaida“ – tai iš gerų paskatų „Sirenų“ kuriamas manipuliatyvus vaizdo pokalbis, kuriame kalba rašytojai, teatro režisieriai, aktoriai, scenografai, filosofai, kompozitoriai, muzikos atlikėjai. Tai komentarai apie mūsų ryšius, kasdienybę, skirtingas kartas, mokytojus ir mokinius, jų tarpusavio ryšius, socialinius tinklus, teatrą ir tai, kas greta jo. Šie pokalbiai glaudžiai susiję su teatro festivalio spektaklių nagrinėjamomis temomis.

Festivalio tarptautinę programą ir bilietus rasite čia. Festivalio Lietuvos teatro vitrinos programą ir bilietus rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius