Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filme „Tadas Blinda“ aktoriaus Kaniavos žirgas stojo piestu (nuotraukos)

Filmuojant pirmąsias lietuviško filmo „Tadas Blinda“ scenas, kūrybinė grupė prisižiūrėjo gražių vaizdų – vienas jų, kai aktoriaus Andriaus Kaniavos žirgas atsistojo piestu. Galbūt kažkam sustojo širdis, bet tiem, kurie žino apie ilgametę Andriaus ir žirgų meilę, tikriausiai nenustebo ir galėjo tuo pasigėrėti.
Filme „Tadas Blinda“ aktorius Andrius Kaniava joja ant žirgo
Filme „Tadas Blinda“ aktorius Andrius Kaniava joja ant žirgo / Bannana Workshop nuotr.

„Stengiamės, kad būtų gražu“, – šypsojosi aktorius A.Kaniava, neprisiimdamas visų laurų sau. – Žirgai – šaunūs aktoriai. Jiems nereikia baigti Teatro akademijos – jie tokias akademijas praėję, kad duok dieve tokių kiekvienam iš mūsų.“

Filme „Tadas Blinda“ A.Kaniava įkūnija lenkų poną Adamą, kuris, žinoma, puikiai jodinėja žirgais. Aktorius prisipažino, kad kartu su ristūnais paskutinėmis žiemos dienomis filmavosi po ilgos pertraukos.

„Esu nuo vaikystės filmavęsis su žirgais ir kaskadininku buvau, kai dar apie aktorystę nebuvo jokių minčių, tačiau dabar teko filmuotis su žirgais po ilgos pertraukos – gal net dešimties metų“, – prisipažino A.Kaniava, vildamasis, kad tos scenos pateks į filmą „Tadas Blinda“, kurį žiūrovams planuojama parodyti jau šiais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius