Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuotykių juostos „Tadas Blinda. Pradžia“ kūrėjai pristato pirmąjį vaizdo klipą (video)

Jeigu kas neįsivaizdavo Manto Jankavičiaus, vaidinančio svieto lygintoją, dabar viską gali pamatyti savo akimis – nuotykių juostos „Tadas Blinda. Pradžia“ kūrėjai pristato pirmąjį filmo vaizdo klipą, teigiama spaudai išplatintame pranešime.
Filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ filmavimo aikštelėje
Filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ filmavimo aikštelėje / „Tauras kino namai“ nuotr.

Minutės trukmės klipe žiūrovai pirmą kartą galės išvysti ne tik M.Jankavičiaus, bet ir populiarių aktorių A.Šurnos, D.Banionio, D.Kazlausko, V.Petkevičiaus, J.Bareikio, T.Liutajevos ir A.Ditkovskytės sukurtus herojus. Šį klipą taip pat jau galima pamatyti  didžiajame kino ekrane – jis sukasi greta visų skaitmeninių trimatės erdvės (3D) filmų „Forum Cinemas“ kino teatruose.

„Skubėjome žiūrovams padovanoti galimybę bent akies krašteliu žvilgtelėti į atgimstančią Tado Blindos legendą, – sakė filmo prodiuseris Žilvinas Naujokas. – Norime parodyti, kad tai nėra senojo filmo kopija, o naujas intriguojamas pasakojimas, turintis itin daug sąsajų su šiandienos aktualijomis.“

Paskelbusi pirmąjį trumpą vaizdo klipą, kūrybinė komanda jau pluša kurdama pagrindinį filmo reklaminį anonsą, kuris kino teatrų ekranuose ir internete turėtų pasirodyti jau lapkričio viduryje.

„Jame planuojame daugiau veiksmo, dar daugiau intrigos – ketiname supažindinti žiūrovus su pagrindinėmis siužetinėmis linijomis“, – kūrybiniais planais dalijosi filmo režisierius Donatas Ulvydas.

„Tadas Blinda. Pradžia“ žiūrovams papasakos istoriją apie paprastą kaimo vaikį Tadą, kurio nerūpestingą gyvenimą aukštyn kojomis apverčia dvaro apylinkes sukrėtusios politinės intrigos ir jų sukelti neramumai. Pilnametystės vos sulaukusiam Tadui tenka atsisveikinti su vaikystės svajonėmis ir prisiimti atsakomybę ne tik už savo veiksmus, bet ir už mylimų žmonių gyvybes. Mėgindamas suvokti savo vietą žiaurioje tikrovėje, Tadas atranda vertybes, dėl kurių verta gyventi ir mirti. Taip gimsta legenda apie svieto lygintoją Tadą Blindą.

Šiuo metu „Tadas Blinda. Pradžia“ skinasi kelią į didžiuosius ekranus – vasarą baigus filmavimus, dabar plušama montažinėje, planuojami darbai su muzikos, vaizdo ir garso efektais. Filmo režisierius – D.Ulvydas, vyriausiasis operatorius – R.Greičius, vyriausioji dailininkė – J.Gerdvilaitė, kostiumų dailininkė – D.Petrulytė, kompozitorius – L.Rimša.

Beveik 2 valandų nuotykių juostos premjera planuojama 2011 metų pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius