-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susipažinkite su „Tadas Blinda. Pradžia“ personažais: Konstancija

Kaip ir Edmundo personažas Dainiui Kazlauskui, Konstancijos vaidmuo taip pat buvo kuriamas jau žinant, jog ją suvaidins garsi aktorė Tatjana Liutajeva. Beje, įsijausti į vaidmenį jai buvo kiek lengviau nei kitiems, mat filme „Tadas Blinda. Pradžia“ ją pamatysime drauge su brangiausiu žmogumi – dukra Agne Ditkovskyte, kuriai juostoje teko Konstancijos dukters Kristinos vaidmuo.
Tatjana Liutajeva filme „Tadas Blinda. Pradžia“ suvaidino Konstanciją
Tatjana Liutajeva filme „Tadas Blinda. Pradžia“ suvaidino Konstanciją. / Filmo plakatas

„Ši jauna graži moteris – pasimetusi, kadaise ištekinta iš išskaičiavimo už gerokai vyresnio dvarininko Bernardo Gruiniaus, kuris tuomet buvo visai neblogas veiklus vyras, o dabar iš jo teliko šešėlis. Per penkiolika metų jis tapo neįdomus, pasinėręs į savo bėdas, apie kurias moteris nieko nežino. Ji gyvena „auksiniame tvarte“, niekur negali išeiti, aplink nieko nevyksta. Tačiau ji nebando iš ten pabėgti, tiesiog tvarkosi taip, kaip jai atrodo patogu“, – Konstancijos paveikslą apibūdina filmo scenarijaus autorius Jonas Banys.

Ieškodama bent minimalių emocijų, šilumos, kurios jau ilgą laiką negauna iš savo vyro, moteris atsigręžia į intrigantą Edmundą (akt. Dainius Kazlauskas), kuris, kai tik nori, gali būti labai žavingas bei impozantiškas.

Pasak J.Banio, maitinama tuščiais pažadais, Konstancija vėliau supranta, jog bet koks gyvenimo pasikeitimas gali būti labai skaudus: „Aplink – vien kraujas, mirtys. Tai priverčia ją susimąstyti, ką ji darė anksčiau, ką daro ir kaip elgtis toliau.“

Tatjana Liutajeva – populiari ukrainiečių kilmės rusų aktorė. Baigusi Kinematografijos institutą Maskvoje, Lietuvoje ji dirbo Rusų dramos teatre, organizavo festivalį „Gyvasis Rusijos kinas“. Šiuo metu T.Liutajeva gyvena ir dirba Maskvoje.

Žinoma moteris yra nusifilmavusi daugybėje filmų, tarp jų – „Pirmyn, Gardemarinai“ (1987, rež. S.Druzhinina), „Baimė“ (1996, rež. L.Ryškus), „Kiemas“ (1999, V.Navasaitis), „Žara“ (2006, rež. R. Gigineišvili), „Vilkogaudis“ (2006, rež. N. Lebedev), „Gimęs teisti“ (2006, rež. F.Yankovsky) ir kt.

Meilė – svarbiau už viską. O kaip elgtis su meile, kuri stumia į pražūtį tavo brangiausius žmones? Pirmasis per pastaruosius 20 Lietuvos Nepriklausomybės metų sukurtas lietuviškas istorinis nuotykių filmas „Tadas Blinda. Pradžia“ kino teatruose – jau nuo rugsėjo 23 dienos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius