Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Planas laisvadieniams: aplankyti „World Press Photo 2022“ bus galima ir lapkričio 1–2 dienomis

Spalio 29 d. duris atvėrusi prestižinė geriausių pasaulio spaudos fotografijos darbų paroda „World Press Photo 2022“ pratęsia darbo laiką ir lankytojų lauks ne tik įprastu darbo laiku, bet ir lapkričio 1–2 dienomis.
Atidaryta „World Press Photo“ paroda
Atidaryta „World Press Photo“ paroda / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Jau 65-ąjį kartą vykstančio spaudos fotografijos darbų konkurso nugalėtojų paroda šiemet bus eksponuojama daugiau nei 80-yje šalių. Viena iš stotelių – Vilniuje įsikūrusi sveikatos technologijų įmonių grupės „Kilo Health“ erdvė, Aludarių g. 3. Ši erdvė pirmą kartą atsiveria visuomenei.

„Lapkritis – vienas intensyviausių keliaujančios parodos „World Press Photo“ laikotarpių, dėl to ypatingai džiaugiamės, kad pavyko šiomis dienomis parodą eksponuoti ir Vilniuje. Norime, kad kuo platesnis ratas žmonių spėtų išvysti geriausius pasaulio spaudos fotografijos darbus ir pažintų sudėtingą bei jautrią spaudos fotografų darbo specifiką. Dėl to nusprendėme į parodą kviesti ir lapkričio 1–2 dienomis“ – sako Vaidotas Valantiejus, parodos iniciatorės, žiniasklaidos įmonių grupės „15min group“ rinkodaros vadovas.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Atidaryta „World Press Photo“ paroda
Lukas Balandis / BNS nuotr./Atidaryta „World Press Photo“ paroda

Parodos lankytojų lauks ne tik įspūdingos fotografijose užfiksuotos istorijos, bet ir galimybė apžiūrėti dar neatrastą erdvę Vilniaus mieste. Parodos partneris „Kilo Health“ kiekvienam paruošė ir atskirą audiogidą po savo biurą bei kitas atrakcijas. Erdvėje veikia ir profesionali kino salė, kurioje galima peržiūrėti interviu su fotografais bei konkurso komisijos nariais.

Parodos darbo laikas lapkričio 1–2 dienomis: nuo 10 iki 18 val.

Bilietai parduodami tik internetu – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius