-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis „Gucci“ veidas - Izraelio aktorė Gal Gadot

„Gucci“ paskelbė naują savo kvepalų veidą. Juo bus modelis ir aktorė Gal Gadot, pakeisianti pirmtakę aktorę Blake Lively.
Modelis ir aktorė Gal Gadot
Modelis ir aktorė Gal Gadot / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Gal Gadot Gucci

Galima spėti, kad kvepalai bus skirti „jaunai, ryžtingai, pasitikinčiai“ moteriai, galinčiai už save pakovoti ir dvelkiančiai tikrai ne rožių žiedais. Mat kaip tik tokį įvaizdį ligi šiol kūrė Gal Gadot. Prieš dešimtį metų ji tapo „Mis Izraelis“, bet tai seniai pasimiršo. Dabar buvęs modelis vaidina trileriuose ir pagal komiksus statomuose filmuose.

Vida Press nuotr./Modelis ir aktorė Gal Gadot
Vida Press nuotr./Gal Gadot

Šie metai bus kaip reta geri aktorei. „Gucci“ reklama jos biudžetą papildys keliais šimtais tūkstančių JAV dolerių. Be to, Gadot baigia filmuotis grandioziniame kino projekte „Betmenas prieš Supermeną: Teisingumo aušra“, pasirašė sutartį jos tęsiniams ir filmui „Stebuklingoji moteris“. Pastarajame kurs pagrindinį vaidmenį, t.y. padarys tai, ko Holivude neįstengė pasiekti nė viena Izraelio aktorė. O kad Gadot turi talentą, rodo dar vienas šių metų projektas – ji filmuosi amerikiečių trileryje „Nusikaltėlis” greta Kevino Costnerio, Gary Oldmano ir Tommy Lee Joneso. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius