Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pintos rankinės: kaip, kur, kada ir su kuo?

Visuotinio universalumo laikais pinta rankinė – vienas iš tikrai sezoninių aksesuarų. Šiltu ir saulėtu metų laiku ji gali lydėti savo šeimininkę daug kur: į paplūdimį, pasimatymą, iškylą, pasivaikščioti po miestą. O penktadieniais drąsiausios gal net pasiims žavią, griežtesnės formos pintinukę į darbą.
Aktorė ir modelis Ashley Benson
Aktorė ir modelis Ashley Benson / Vida Press nuotr.

Žinoma, pastaroji galimybė priklauso nuo kompanijos aprangos kodo, jūsų pareigų, individualaus stiliaus ir... medžiagos, iš kurios pagaminta rankinė. Nes šiaudeliai – tai tik vienas iš variantų. O garsiausi mados namai pina iš odos ar zomšos juostelių: raštas panašus, o aksesuaras iš paplūdiminio ir nerimto tampa net labai rafinuotu. Tačiau palikime „Bottega Veneta“ ir kompaniją kitai temai – jei turite tokią rankinę, jau kaip nors sugalvosite, prie ko ją derinti, grįžkime prie šiaudelių. 

Vida Press nuotr./Prabangios pintos delninukės
Vida Press nuotr./Prabangios pintos delninukės

Iš jų šiandien gaminamos beveik visų formų rankinės: nuo delninukių iki didelių, įprastų akiai krepšių. Pynimą papildo metaliniai žiedai, spaustukai, dekoratyviniai spygliai, karoliukai, blizgučiai. Vien iš šių priedų aišku, kad pintos rankinės – kantri stiliaus ar hipiškas aksesuaras, pirmiausia įsivaizduojamas neformalioje aplinkoje. 

Akivaizdus derinys, į kurį įsipieš toks aksesuaras, – jūrinis, kantri ar hipių. 

Taigi akivaizdus derinys, į kurį įsipieš toks aksesuaras, – jūrinis, kantri ar hipių. Dryžuota jūrinikė, džinsiniai šortai, plokščiapadės rudos odos basutės ir didžiule šiaudinė skrybėlė – pirmieji dalykai, kurie turėtų keliauti į atostogų lagaminą.  

TAIP PAT SKAITYKITE: Vasaros vakarėlio stilius: 5 naudingos taisyklės

Hipišką derinį padės sukurti pinta rankinė, derinama prie džinsų – denimo suknelių, sijonų, kombinezonų – viso to, kas ypač aktualu šiemet. Prie tokio derinio tiks net ryški ar spalvota pintinė. 

Vida Press nuotr./Aktorė ir dainininkė Emma Roberts
Vida Press nuotr./Aktorė ir dainininkė Emma Roberts

Kantri mergaite tapti irgi nesunku: ilga lengvutė suknelė ar sarafanas, šiaudinė fedora, pintas krepšelis (ypač gražu auksinis ar sidabrinis tonas). 

Avalynė – visuomet neformali: žemakulnės basutės, drobiniai sportbačiukai, espadrilės, platformos su šiaudine pakulne, gladiatoriai.

Vida Press nuotr./Modelis Julia Pereira
Vida Press nuotr./Modelis Julia Pereira

Turėkite omeny, kad pintos rankinės – visuomet diktuoja romantinį, moterišką, vasarišką stilių.

Kad ir ką apsirengtumėte – vasarinę suknelę, sarafaną, šortus, tuniką, ilgesnį ar trumpesnį sijoną, turėkite omeny, kad pintos rankinės – visuomet diktuoja romantinį, moterišką, vasarišką stilių.   

Jei norite panaudoti jas rimtesniam reikalui – pirmiausia vadovaukitės forma. Pavyzdžiui, pinta stačiakampė delninė iš balintų šiaudelių puikiai papildys baltą vasarinį kostiumą. Dryžuota, taip pat stačiakampės formos, nešiojama su ilgu dirželiu – tiks į miestą. Ryški, nedidukė, įmantresnės formos, tačiau jokiu būdu ne minkšta, papildys derinį vasaros koncertui ar spektakliui po atviru dangumi. Čiupkite ją, pavyzdžiui, prie suknelės marškinių ar suknelės etniniais motyvais. 

Vida Press nuotr./Pippa Middleton
Vida Press nuotr./Pippa Middleton

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius