Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 26

Arvydas Sabonis įkalbinėja Rusijos kompaniją gelbėti Kauno „Žalgirį“ – skirti jam 5 milijonus dolerių

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo finansinės bėdos yra žinomos visai Europai. Tuo jau nieko nenustebinsi. Nenustebinsi ir tuo, jog naujasis „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas desperatiškai ieško išeities iš susidariusios situacijos – bando ekipai surasti naujų rėmėjų, susitarti su krepšininkais dėl skolų mokėjimo atidėjimo, siekia užgniaužti boikoto galimybę.
Arvydas Sabonis
Arvydas Sabonis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sporto grupė „Facebook“. Kaip manote, ar Rusijos verslininkai gelbės Kauno „Žalgirį“? Prisijunkite prie diskusijų, spauskite LIKE.

Į kovą dėl „Žalgirio“ išlikimo Europos ir Lietuvos krepšinio padangėje stojo ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis. Rusijos laikraštis „Sport-express“ savo apžvalgoje apie pasibaigusį VTB Jungtinės lygos reguliarųjį sezoną rašo, jog krepšinio legenda pradėjo derybas dėl Kauno klubo reanimavimo su garsiomis rusų kompanijomis.

„Tuo, kad Kauno „Žalgiris“ bus išgelbėtas – galima neabejoti, – rašo „Sport-express“. – Gali būti, kad pagalbos ranką išties viena didelė rusų korporacija, su kuria derybas veda Arvydas Sabonis.“

Nors ši kompanija nėra įvardijama, neoficialiai rusų žiniasklaidos atstovai 15min.lt teigė, jog realiausiu Kauno klubo naujuoju rėmėju gali tapti Rusijos elektros pardavimo ir skirstomųjų tinklų milžinė „InterRAO“ arba Rusijos dujų milžinė  „Gazprom“.

Šnekama, kad rėmimo suma – apie 5 mln. JAV dolerių.

„Daug kas priklausys nuo to, kaip „Žalgiris“ žais VTB lygoje. Kiek teko girdėti, „Žalgirio“ klausimą taip pat savo kanalais sprendžia ir VTB prezidentas Sergejus Ivanovas“, – teigė savo pavardės šalies žiniasklaidoje skelbti nenorintis rusų žurnalistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius