Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 19

Dalia Grybauskaitė ir Arvydas Sabonis: geriausia komanda pelnytai tapo „Žalgiris“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai padovanojo šventę miniai žaliai baltų Kauno sporto halėje ir čempioniškas rungtynes stebėjusiai šalies prezidentei Daliai Grybauskaitei bei krepšinio legendai Arvydui Saboniui. „Palaikiau geriausią komandą, o šiandien geriausia komanda buvo „Žalgiris“, – nugalėtojams įteikusi taurę kalbėjo valstybės vadovė.
Triumfo akimirkos
Triumfo akimirkos / A.Koroliovo nuotr.

Penktąsias Lietuvos krepšinio lygos finalo rungtynes prezidentė D.Grybauskaitė ir „Žalgirio“ prezidentas A.Sabonis kartu stebėjo centrinėje Kauno sporto halės C tribūnoje. „Kalbėjome tik apie krepšinį“, – tikino A.Sabonis ir pridūrė, kad prezidentė puikiai supranta krepšinį ir žino šios sporto šakos istoriją.

Legendinis žaidėjas prisipažino, kad pirmą kartą per LKL finalo seriją, mačą galėjo stebėti ramiai ir mėgautis rungtynėmis: „Šis susitikimas nekainavo daug nervų. Norėčiau padėkoti ir „Lietuvos ryto“ ekipai, nes ji kovojo iki galo. Aišku, Vilniaus krepšininkams buvo labai sunku psichologiškai, o žalgiriečiai pelnytai nugalėjo.“

Lietuvos prezidentė D.Grybauskaitė neslėpė, kad ketvirtadienio vakarą palaikė geriausius. „Tai išties istorinės varžybos ir istorinis momentas Lietuvai. Tai mūsų istorijos dalis, todėl džiaugiuosi dėl „Žalgirio“. Žalgiriečiai pasiekė gražią pergalę. Sirgau už geriausią komandą, o šiandien geriausia komanda buvo „Žalgiris“, – sakė D.Grybauskaitė.

1939 m. pastatyta Kauno sporto halė atsisveikino su didžiuoju krepšiniu. Kol kas Lietuvoje nėra arenos, kuri sukurtų tokią atmosferą ir užkurtų tokią pragaršiką pirtį konkurentams. „Viskam ateina galas, bet gal tai tik pergalinga pradžia? Bus gaila palikti halę, čia fantastiška“, – kalbėjo A.Sabonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius